Nastavlja se sukob Karleuše i Obradovića: Lider Dveri joj poručio da ima izdeformisan karakter, pa ga ona nazvala Hitlerom!

02.09.2022

11:47

4

Autor: Marija Mitić

Pala je salva uvreda i prozivki

Nastavlja se sukob Karleuše i Obradovića: Lider Dveri joj poručio da ima izdeformisan karakter, pa ga ona nazvala Hitlerom!
JK Boško - Copyright Tanjug/Rade Prelić ATAImages/Antonio Ahel

Jelena Karleuša ovog jutra imala je zanimljivu objavu na Instagram storiju, gde se direktno obratila lideru političke partije Dveri i narodnom poslaniku Bošku Obradoviću, te poručila da je homoseksualac.

Ubzo je usledila njihova medijska prepirka, pa je tako na njenu prvu objavu najpre stigao Boškov odgovor.

- Jelena, kao što Vi lično nikada niste imali veze sa muzikom, tako nemate veze ni sa temom o kojoj ste se drznuli da pišete. Nije to problem što vređate jednog porodičnog čoveka koji brine o petoro dece, što vređate moju suprugu i širu porodicu, što lažete i provocirate. Razumem da je to deo Vašeg karaktera koji je rijaliti šoubiznis kojim se bavite deformisao u ovakvom nemoralnom pravcu. Kapiram i da je to deo propagande homoseksualnog lobija kome pripadate i koji ne uspeva da me ućutka. Vaše gej parade ne podržavaju ni mnogi homoseksualci, a kamoli većinska Srbija sa kojom Vi imate problem, a ne sa mnom - naveo je između ostalog Obradović u pisanoj izjavi za medije u kojoj je zakjučio:

Tanjug/Strahinja Aćimović
Boško Obradović

 

 - To je problem sa svima Vama koji vršite propagandu homoseksualizma i transrodnosti našoj deci u Srbiji. To Vam nećemo dozvoliti i morate naučiti da poštujete većinsku, porodičnu i tradicionalnu Srbiju. Očekujete od nas razumevanje za probleme sa kojima se homoseksualci suočavaju u našem društvu, a neprestano napadate i vređate one od kojih tražite razumevanje.
Gde je kraj Vašim provokacijama i uvredama? Samo u jednom razorenom sistemu vrednosti koji vlada našim društvom Vi možete predstavljati muzičku zvezdu. Živimo teška vremena u kojima je zavladala protivprirodnost, besmisao i disharmonija, baš kao u Vašim pesmama i javnim nastupima. Decu vam ne damo - poručio je on Jeleni, dok mu je ona brzo, takođe, putem pomenute društvene mreže odgovorila.

 - Stvarno ne mogu da ne reagujem na "odgovor" Boška Obradovića koji tvrdi da sam ga uvredila time što tvrdim da je homoseksualac, a zatim u prepoznatljivom stilu nastavio sa bujicom uvreda i zamena teza. Obratiću se opet direktno: Boško, biti homoseksualac nije uvreda. To je nešto sa čim se rodite. A ako niste homoseksualac kako tvrdite, pokušajte da se na minut stavite u kožu jednog. Političar ste, kako kažete? Pa i Hitler je bio takav političar. Koja vera, koji to Bog, koja to magija i psihički poremećaj vam je dao za pravo da nekom dajete ili oduzimate pravo na život i rad, na šetnju, ako  mu se šeta?!

Printscreen Instagram/karleusastar
Objava Jelene Karleuše na Instagramu

 - Ko ste vi Boško da nekom govorite da je podoban ili ne, bolestan ili ne?! Ovo nije nacistička Nemačka Boško. Ovo je Srbija, zemlja svih svojih građana! Ko ste vi? Evo ja ću vam reći ko ste vi da ne bi više živeli u zabludi. VI STE BOŠKO JEDNO VELIKO NIŠTA. Farsa. Biznis i interes. I nema potrebe da me vređate, u vašoj "tradicionalnoj i verskoj Srbiji", je dosta bilo vređanja i ponižavanja žena! Mi nismo inkubatori vaše tradicionalne sperme već ravnopravni građani! Nas ne tuku i ne vređaju i ne siluju homoseksualci, već oni koji kao i vi sebe nazivaju normalnim muškarcima koji žene tretiraju kao građane drugog reda, koji služe kao krpa za po kući! Dosta ste zla učinili! Ne petljajte Boga u vaše pomije! Hitler je bio pobožan, sada mu Bog i onaj drugi crveni čika sa rogovima prave "malu decu" jer nije bio dobar kao i vi sad. Evo ja kao malo uticajnija osoba od vas, kod ovog zloupotrebljenog naroda, kažem  -NEĆETE VALA NI VI ŠETATI! Ne dam vam dozvolu. Neće peder šetati ? Molim? Neće mali Boško šetati. Da vidi kako je to kad mu se ne da da truje moj grad mržnjom. Idite Boško tamo odakle ste došli i bavite se poljoprivredom. Pomozite Srbiji. Politiku ostavite ozbiljnim igračima, ovim
koje ste pomenuli u izlivu strasti... I da. I dalje tvrdim da ste homoseksualac. To je kompliment za kraj - poručila je JK u svom stilu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike