Nikola Rađen bi ponovo da se ženi: Ljubav sa Milicom mi prija! Otkrio i u kakvom je odnosu sa Anom Kokić

01.08.2022

13:54

0

On je istakao da njegova sadašnja devojka i bivša žena komuniciraju, ali se on u to ne meša

Nikola Rađen bi ponovo da se ženi: Ljubav sa Milicom mi prija! Otkrio i u kakvom je odnosu sa Anom Kokić
Milica Ristić i Nikola Rađen - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Vaterpolista Nikola Rađen i pevačica Ana Kokić važili su za jedan od najskladnijih parova na domaćoj estradi, pa je mnoge iznenadilo kada su rešili da se razvedu. 

Jedno o drugom nisu preterano želeli da pričaju, a po medijima se navodilo da je razlog razlaza Nikolino navodno neverstvo, ali i nasilje. On je sada otkrio u kakvom je odnosu sa bivšom suprugom.

- Mi smo se sporazumno razveli, shvatili smo da ne idemo u istom pravcu i sporazumo se razveli. Ana je divna majka i veliki borac - rekao je on.

ATAImages/ A.A.
Ana Kokić

Upitan za razloge kraha njihovog braka, okrivio je oboje.

- Za ljubav treba dvoje, ali i za razvod, tako da krivica je obostrana - istakao je Nikola u emisiji "Sceniranje".

No, veru u brak nije izgubio, a čak i pored incidenta koji mu se dogodio sa sadašnjom devojkom Milicom, priznaje da bi se ponovo oženio.

- Verujem u brak, ponovo bih se oženio. Sa Milicom mi je ljubav baš onakva kakva meni prija. Ana i Milica se znaju, čuju se, njih ćeš morati da pitaš kako komuniciraju, ja se u to ne mešam - zaključio je vaterpolista.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nikola Rađen i Milica Ristić

Podsetimo, 1. aprila je u javnost dospela informacija da je Nikola Rađen fizički nasrnuo na svoju devojku Milicu Ristić. Pisalo se da je ona tada, u ranim jutarnjim časovima, u krvavoj haljini potražila pomoć na jednoj benzinskoj pumpi, nakon čega su radnice pozvale Hitnu pomoć.

Ona je tada rekla da joj je povrede naneo Nikola, međutim, zajedničkim zvaničnim saopštenjem, koje je usledilo dan kasnije, izjasnili su se da je među njima sve u redu, kao i da će nastaviti zajednički život.

Ipak, njihova drama epilog je dobila na sudu, kada je Milica saslušana u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu i tom prilikom izjavila da ne želi krivično da goni svog vanbračnog partnera i da je sve što se sve što je među njima bilo toga dana incident koji se nikada pre nije dogodio.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike