Rađen i devojka koja ga je prijavila za nasilje objavili prvu zajedničku fotografiju nakon skandala (FOTO)

16.05.2022

08:10

2

Autor: Marija Mitić

Jasno je u kakvom su odnosu

Rađen i devojka koja ga je prijavila za nasilje objavili prvu zajedničku fotografiju nakon skandala (FOTO)
Milica Ristić i Nikola Rađen - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Nikola Rađen i njegova devojka, pevačica Milica Ristić, uzburkali su javnost 1. aprila kada je u medije isplivala informacija da su imali fizički okršaj. Oni su se ubrzo zatim pomirili i izdali su saopštenje u kom su izvestili javnost da je to bio samo nesporazum, kao i da su se pomirili.

Iako su mnogi sumnjali da među njima nije sve u redu, oni su sada pokazali da ljubav cveta, uprkos svemu. Naime, Rađen je na svom Instagram nalogu objavio fotografiju sa Milicom, na kojoj su zagrljeni i uputio joj čestitku za rođendan.

Printscreen Instagram/ nikolaradjen
Milica Ristić i NIkola Rađen

- Srećan rođendan, Lolo - napisao je Nikola, a i Milica je ovu fotografiju podelila na svom pofilu.

Podsetimo, radnica jedne pumpe u opštini Stari grad prijavila je tog jutra u 4.45 sati da je devojka Milica R. (30) došla i požalila se da je Rađen pretukao. Dolaskom na lice mesta, Milica R. je policijskoj patroli ispričala da je nakon kraće rasprave njen emotivni partner, Nikola Rađen pretukao, tačnije, zadao više udaraca u predelu glave i po telu.

Ona je tada navodno imala vidljive povrede u predelu lica ispod levog oka u vidu otekline i crvenila i rasekotinu donje usne u levom uglu. Na lice mesta izašla je i ekipa Hitne pomoći i povređenu Milica R. uputili u UC. Devojka Milica R. za sada ne želi da podnese prijavu za navedeni događaj.

Poznati par je međutim ubrzo izdao zajedničko saopštenje u kojem je navedeno da su samo imali verbalni sukob, kao i da su se pomirli.

ATAImages/ Antonio Ahel
Milica Ristić i NIkola Rađen

- Želeli bismo da se povodom događaja od dana 01.04.2022. godine obratimo predstavnicima svih medija, sledećim zajedničkim saopštenjem.

Pre svega, krivo nam je što je u javnosti predmetni događaj okarakterisan kao sukob, što se dalje negativno odrazilo na naše, i živote naših porodica, posebno moje dve ćerke. Ovim nam je naneta nemerljiva i nenadoknadiva šteta. Razmirica je bilo, ali do sukoba nije došlo, i to želimo ovim putem da naglasimo. Mi naš zajednički život nastavljamo, kao i sve planove koje ćemo u budućnosti ostvariti. 

Povodom ovog događaja se nećemo više oglašavati i samo molimo predstavnike svih medija da poštuju našu, i privatnost naših porodica

Milica Ristić i Nikola Rađen - naveo je par tada.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike