Ovako izgleda Nemanja, Rađenov rođeni brat! I on je trenirao vaterpolo: Otišao na Novi Zeland i evo čime se bavi! (FOTO)

10.08.2022

18:31

0

Prema „storijima" poznatog sportiste - napunio je trideset godina, a Nikola je na njega veoma ponosan

Ovako izgleda Nemanja, Rađenov rođeni brat! I on je trenirao vaterpolo: Otišao na Novi Zeland i evo čime se bavi! (FOTO)
Copyright MN Press

Brojni detalji iz života Nikole Rađena su vremenom dospeli u javnost, kako zbog posla kojim se bavi, tako i sada okončanog braka s pevačicom Anom Kokić... Međutim, malo ko je znao da vaterpolista ima brata koji je sedam godina mlađi od njega, te kom je ime Nemanja.

Sudeći po Rađenovim najnovijim „storijima", Nemanja je proslavio trideseti rođendan. Kao stariji, Nikola se uvek trudi da mu bude najveći uzor i podrška, a to je jednom prilikom i ispričao za domaće medije.

Nemanja Rađen, Instagram screenshot / nikola_radjen
 

„I te kako smo vezani!"

‒ Želeo sam da mu pomognem, da on ima ono što ja nekada nisam. Nastojao sam da mu obezbedim sve. Danas smo i te kako vezani. Ponosan sam na njega što je krenuo da radi i da stvara ‒ istakao je bio on.

Nemanja je i sam nekada tenirao vaterpolo, ali nije dostigao Nikoline uspehe. Jedno vreme je, prema daljim napisima, bio angažovan kao vaterpolo trener u kampu za vodene sportove koji je Nikola osnovao, a od pre četiri godine živi na Novom Zelandu gde decu obučava vaterpolu, plivanju i sinhronom plivanju.

‒ Neško se odlično snašao i vrlo sam ponosan na njega ‒ nije skrivao Rađen, govoreći o svom bratu koji se, podsećanja radi, sa 19 godina bio pojavio kao kuvar pred kamerama.

Tada, naime, bio je jedan od učesnika emisije „Doođi na večeru", prenosila je domaća štampa.

Nemanja i Nikola Rađen, Instagram screenshot / nikola_radjen
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike