Ponovo se oglasio Severinin bivši muž Milan: Čuo sam se sa Marijanom odmah nakon incidenta

31.08.2022

11:01

5

Autor: Marija Mitić

"Kralj bakra" je u dobrim odnosima sa Severininom sestrom, Marijanom Popović

Ponovo se oglasio Severinin bivši muž Milan: Čuo sam se sa Marijanom odmah nakon incidenta
Milan Popović Printscreen: Youtube - Copyright Milan Popović Printscreen: Youtube/ Regionalna TV

Glavna vest koja je obišla region juče i danas jeste hapšenje pevačice Severine Vučković, zbog svađe sa sestrom Marijanom Popović. Mnogi spekulišu da Marijana sestri pravi probleme jer je u dosluhu sa njenim bivšim suprugom Milanom Popovićem, a sada se i on oglasio i ne krije da su u korektnim odnosima.

On je za Index.hr izjavio da se nakon incidenta čuo sa Marijanom.

 - Naravno da je poznajem, poznajem. Od početka smo bili u korektnim odnosima. Zašto ne bih bio? To je tetka mog sina. Uvek sam bio u dobrim odnosima ne samo s Marijanom nego i s celom porodicom Vučković. Održavali smo kontakt otkako smo se upoznali - rekao je Milan.

Podsetimo, Severinu Vučković u utorak posle podne policajci su dočekali na zagrebačkom aerodromu. Povod je bila porodična svađa Severine i sestre Marijane u stanu u Splitu, pred očima majke.

Antonio Ahel/ATAImages/YouTube
Severina Vučković, Milan Popović

Nakon što je sestra prijavila nju, Severina je tvrdila da je ona ta koja je napadnuta, a u medijima su objavljene fotografije na kojima pevačica pokazuje svoje povrede. Majka Ana stala je na Severininu stranu, rekavši da se Marijana bacakala po stanu i da joj nije prvi put.

Severinina advokatica Jasminka Biloš oglasila se nakon drame i rekla kako ona nije bila uhapšena i da je sada na slobodi. Severina je dala izjavu policiji u pogledu kaznene prijave koju je protiv nje podignula njena sestra. I Severina će podneti kaznenu prijavu protiv sestre.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike