Skandalozno! Toni Cetinski ponizio publiku u Crnoj Gori: Niste platili, neću vam otpevati moja tri skupa hita

31.08.2022

12:29

3

Autor: Marija Mitić

Pevač je nastupao u Baru, čiji je organizator Turistička organizacija Crne Gore

Skandalozno! Toni Cetinski ponizio publiku u Crnoj Gori: Niste platili, neću vam otpevati moja tri skupa hita
cetinski_23082019_0001 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Danas su se pojavili navodi da pevač Toni Cetinski nije ispoštovao svoju publiku na jednom od koncerata u Crnoj Gori, tačnije u Baru.

Kako prenose mediji, on se navodno pred kraj svog koncerta obratio publici, rekavši im da neće otpevati svoje najveće hitove, jer nisu platili ulaznice za koncert.

- Pošto je koncert platila Turistička organizacija Crne Gore, a ne vi, koncert je za vas besplatan, tako da vam večeras neću otpevati moja tri skupa hita - rekao je Toni, piše Svet, ali se pevač još nije oglasio povodom ovog skandala.

Podsetimo, Cetinski se u nedelju na koncertu u Baru nakon sat i po pevanja na šetalištu pored mora, publici obratio rečima koje su većinu razočarale i razljutile.

Publika je nakon njegovog gore navedenog obraćanja mislila da se radi o šali, koje Cetinski često pravi tokom nastupa. Međutim, kada je pevač ponovio isto i napustio binu, prisutni su se našli u čudu. Kratko nakon toga Barani nisu krili svoje razočaranje i bes koji su podelili na društvenim mrežama:

RexImages/ ATAImages
Toni Cetinski

 

- Ovo je neprofesionalno ponašanje i nepoštovanje publike koja je došla da čuje tvoje pesme! Sramota - bio je jedan od stotine komentara i kritika upućenih na račun Tonija Cetinskog.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike