"Sve su mogli da izmisle, ali ne i da sam gej!" Ljuba Perućica ceo život ludeo za ženama, a na ove dve koleginice otkida!

30.08.2022

06:30

2

Iako je oženjen, pevač priznaje da su njih dve za njega "ceo paket"

"Sve su mogli da izmisle, ali ne i da sam gej!" Ljuba Perućica ceo život ludeo za ženama, a na ove dve koleginice otkida!
ljuba perucica - Copyright Printscreen Instagram/ljubaperucica

Ljuba Perućica od prvog javnog pojavljivanja privlači pažnju, kako svojim stasom i glasom, tako i privatnim životom. Često je odgovarao na razna pitanja novinara i pričao o svom životu, a za 24sedam je odgovorio na neka, malo drugačija, na koja do sada nikad nije.

Tako smo od njega saznali koja je najveća laž koju je čuo o sebi, zbog čega se u životu najviše kaje i šta je trenutno njegova najveća opsesija.

Šta prvo pomislite kada se pogledate u ogledalo?

- Prvo što pomislim kada se pogledam u ogledalu je: "Al' sam se ugojio" (smeh).

Najveća laž koju ste čuli o sebi?

- Definitivno najveća laž koju sam čuo o sebi jeste da sam gej. Sve su mogli da napišu, ali to je najveća glupost na svetu. Svi znaju koliko sam bio lud i uvek i samo voleo žene.

Šta obožavate da radite, a znate da to drugi ne vole?

- Svašta nešto bih mogao da odgovorim na ovo pitanje. Recimo, volim da sviram bubanj, a moje komšije sigurno to ne vole (smeh). Obožavam da vozim motor, a to ne vole moji roditelji, a ni mnogi drugi ljudi. Puno stvari ima koje bih mogao da kažem da su mi hobi, a da znam da ih, recimo, neki drugi ljudi ne vole.

Šta vas rasplače „na keca”?

- Uvek se rasplačem kada se setim članova porodice koji više nisu sa nama.

Da li ste bili u prilici da ste morali da slažete prijatelja? Šta vas odaje kada lažete?

- Užasno loše lažem, zato se i ne trudim da to radim. Prijateljima uvek gledam da kažem onako kako jeste, pa kud puklo da puklo.

Koju koleginicu smatrate izuzetno lepom ženom?

- Mnoge koleginice su mi lepe, zgodne, privlačne, ali kad pogledam celokupno, kad se spoji stav, pojava, izgled, kompletna mi je, na primer, Kaća Grujić, ona mi uvek padne na pamet od mlađih koleginica i Nataša Bekvalac. To su dve žene koje zrače.

Zbog čega se najviše u životu kajete?

- Ne mogu da kažem da se kajem za bilo šta. Sve što sam uradio, verovatno bih isto ponovio. Ne postoji ništa za šta se 100 posto kajem.

Šta je trenutno tvoja najveća opsesija?

- Trenutno je gorepomenuti bubanj. To me najviše ispunjava, u tome baš uživam. Ima i drugih stvari kojima sam opsednut celog života, ali ovo je nešto što je baš aktuelno.

Koji talenat imaš, a da je potpuno beskoristan?

- Što se toga tiče, veliki problem kod mene je što me puno stvari interesuje, na primer - stolarija, elektronika, foto, video, sve što je vezano za to. Puno sam alata kupio, gomilu novca sam dao na tu opremu, a od toga ne zarađujem ništa (smeh). Tako da mogu da kažem da je beskorisno, na taj način, ali ja u tome uživam.

Završi rečenicu: “Osećam se lepo kada…”

- ...vozim motor. Ceo život sam voleo i volim sve što ide na benzin, a motor pogotovo. Mislim da je to stvar koje se nikada neću odreći i toga se uvek prvo setim (smeh).

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike