Đina Džinović u pratnji Vojaževe majke došla da podrži repera! Pao i poljubac, a onda je on progovorio o njihovom odnosu

25.08.2022

20:26

0

Kako je istakao, njegova naredna veza neće biti javna, jer ne želi pritisak

Đina Džinović u pratnji Vojaževe majke došla da podrži repera! Pao i poljubac, a onda je on progovorio o njihovom odnosu
Mihajlo Veruović Vojaž - Copyright 24sedam/D. Božović

Reper Mihajlo Veruović Vojaž prisustvovao je večeras premijeri serije „U klinču“, a njegov prvi glumački projekat podržali su njegovi prijatelji, majka, ali i Đina Džinović, ćerka Harisa i Meline Džinović sa kojom je Vojaž u poslednje vreme i te kako blizak, a postoje i spekulacije da su zajedno. 

Naime, Đina je večeras na premijeru serije došla u pratnji reperove majke sa kojom je sve vreme pričala i smeškala se, a prema rečima prisutnih, pao je i poljubac.

ATAImages/ A.A.
Vojaževa majka i Đina Džinović

 

Kako bismo saznali istinu i čuli Vojaževu stranu priče, ekipa predstavnika medija, među kojima je bila i 24sedam je pitala Veruovića kakva je njihova priča. 

- Nismo zajedno, ona mi je stvarno najbolja drugarica. Žao mi je što javnost. Malo je glupo što ne mogu bilo gde u javnosti da se pojavim sa drugaricom, i što ne mogu da se ponašam normalno bez nekog pritiska, osude javnosti i preuveličavanja realnog stanja - kazao je Vojaž i istakao da više nikada neće imati javnu vezu. 

24sedam/D. Božović
Vojaž

 

- Nikada to više ne bih uradio. Sve mi ovo jako smeta. Ljudi, koga briga sa kim sam ja u vezi? Vojaž nema devojku i ni sa kim nije u bilo kakvom odnosu.

Kako kaže, njegova prva veza je trpela jer su oboje iz javnog sveta i to više sebi neće dozvoliti. 

- Najveći problem je što smo se mi upoznavali kroz slavu i to više nikada sebi ne bih dozvolio da se desi. Jako je teško upoznati osobu kakva je. Zato se bojim da sa kim god ja krenem da budem, odmah će o tome da se piše i meni kao mladom momku to pravi problem. 

Bonus video: 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike