Luna i Marko pokazali vikendicu u koju planiraju da ulože ogromnu sumu: Imaće kamin, bazen, veliki dnevni boravak... (FOTO)

26.08.2022

06:59

2

Autor: Marija Mitić

Poznati par nedavno je pazario plac u banatskom selu Mramorak

Luna i Marko pokazali vikendicu u koju planiraju da ulože ogromnu sumu: Imaće kamin, bazen, veliki dnevni boravak... (FOTO)
Luna Đogani Marko Miljković (3) - Copyright 24sedam/Marija Mitić

Luna i Marko Miljković nedavno su pazarili plac u banatskom selu Mramorak, gde trenutno grade vikendicu. U svojim videima koje snimaju za Jutjub, popularni par otkrio je kako teku radovi ali i čime sve to planiraju da upotpune svoje imanje i od njega naprave idealnu oazu za odmor.

- Imaćemo dečiju sobu veliku, dve spavaće malo dalje od ulice, ima dosta da se radi - započeo je Marko da objašnjava tastu Gagiju Đoganiju, Luninom ocu koji je došao da vidi njihov plac.

- Veliki je plac, planiramo i da napravimo bazen. Plac ima 17 ari, veliko kao fudbalski teren - pričao je Miljković.

- Imaćemo i veliko kupatilo, a dnevni boravak će biti bruka, imaće tu i kuhinju. Dnevna soba je veličine jednog stana. Plan je i da u njoj napravimo kamin. U dvorištu ću napraviti kapiju koja se otvara klikom na dugme.

Marko je istakao i da planira da deo ispred kuće iskoristi i napravi dečije igralište.

- Tu ću staviti tramboline, tobogane... A imamo i bunar, voda može da se pije - pričao je Miljković uzbuđeno.

Printscreen/YouTube/ Sikter Tube
Vikendica Lune i Marka

Podsećanja radi, Miljković je nešto ranije spominjao da je moguće da od ove vikendice u budućnosti napravi ozbiljan poslovni poduhvat i razvije biznis.

- ...Prošle godine „pala" jedna neketnina, ove godine „pala" još jedna. Kupili smo imanje na selu, nekad malo da se sklonimo, možda i napravimo nekim biznis s tim, ko zna. Ali sigurno ćemo iskoristiti veoma dobro. Planiramo da ga sredimo. Trebaće nam malo vremena - ispričao je Marko ranije u jednom snimku, kada je zaključio:

- Trebaće nam možda godinu dana i novca i vremena... - dodao je on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike