Luna i Marko kupili 13 ari placa na selu! U planu im je samo jedno: „Nikad se ne zna!" (FOTO)

06.05.2022

15:15

1

Par je protekle godine pazario jednu nekretninu, međutim već je došlo vreme i za novu

Luna i Marko kupili 13 ari placa na selu! U planu im je samo jedno: „Nikad se ne zna!" (FOTO)
Luna Đogani i Marko Miljković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Luna Đogani i Marko Miljković otkrili su fanovima putem svog Jutjub kanala da su kupili novu nekretninu na selu. U pitanju je 13 ari paca gde sada planiraju da podignu vikendicu, koja bi mogla da im služi onda kada požele da se malo sklone od gradske vreve.

Miljković je, međutim, spomenuo i novi biznis kada je ova kuća u pitanju, jer - „nikad se ne zna". Na ovaj način je svakako zaintrigirao sve kako na „Sikter tjubu", tako i na ostalim društvenim mrežama koje par koristi.

- ...Prošle godine „pala" jedna neketnina, ove godine „pala" još jedna. Kupili smo imanje na selu, nekad malo da se sklonimo, možda i napravimo nekim biznis s tim, ko zna. Ali sigurno ćemo iskoristiti veoma dobro. Planiramo da ga sredimo. Trebaće nam malo vremena - ispričao je Marko u snimku, kojim su pokazali kako to sve trenutno izgleda.

- Trebaće nam možda godinu dana i novca i vremena... - dodao je on.

Kako je objasnio, zidovi su tu, ali ne i krov.

- Kupili smo plac sa zidovima, gde mi treba da napravimo krov, ploču. Prizemna je kuća u pitanju. Veliki je plac, 13 ari, ima i bunar u dvorištu koji planiramo da ostavimo - otkrio je zatim on, kog su u stopu pratile supruga i ćerkica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike