Sve smo im prodali za 10.000 evra: Luna i Marko kupili plac u selu, komšije otkrile šta će na njemu izgraditi

08.06.2022

17:30

0

Oni nisu skrivali oduševljenje što će im Đoganijeva i Miljković biti prvi susedi

Sve smo im prodali za 10.000 evra: Luna i Marko kupili plac u selu, komšije otkrile šta će na njemu izgraditi
Luna Đogani i Marko Miljković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nakon informacije da bračni par Luna Đogani i Marko Miljković pokreću novi biznis i da planiraju da od svog placa, koji su kupili u Banatu, naprave malo etno-selo za svoj odmor, ali i za izdavanje za razne vrste proslava, pripadnici sedme sile posetili su selo Mramorak, koje se nalazi nedaleko od Kovina.

Plac se nalazi u centru ovog mesta. Prve komšije Lune Đogani i Marka Miljkovića su bračni par Zora i Božurika Durda, od kojih su oni i kupili plac.

G.G./ATAImages
 

- Njih dvoje su od nas kupili plac. Mi smo to počeli da gradimo pre nekoliko godina, ali smo stali. Sve je bilo u ovom stanju koje vidite kad su to kupili od nas krajem prošle ili početkom ove godine, slagaću vas sad. Samo su oni ploče udarili naknadno, bunar i sve ostalo je već bilo odranije - pričaju oni i otkrivaju:

- Imanje smo im prodali za 10.000 evra, sve su dali unapred na ruke. Plac ima 16 ari, kuća oko 150 kvadrata. Moraju oni još mnogo toga ovde da rade i da ulože najmanje još 10.000 evra, ako ne i više. Ali kada završe, biće im bombona. Dogovorili smo se da im zidam i pečenjaru, hoće i bazen da naprave. Neće ogradu da stavljaju, sve će okolo da bude drveće. Pravo malo etno-selo. Milina.

Youtube screenshot ,,Sikter Tube"
 

Njegova supruga Zora otkrila je da su Luna i Marko za selo Mramorak i plac čuli od njihove zajedničke prijateljice i da su se odmah oduševili viđenim.

- Oni imaju ovde neku prijateljicu. Pričali su da žele da kupe kuću, ona im je našla plac tu kod nas. Ona ih je dovela kod nas i odmah su se oduševili. Dosad su bili ovde tri-četiri puta da vide kako idu radovi. Sedeli su baš ovde kod nas. Super su oni, ljubazni su sa svima. Svi su se oduševili kad su čuli da su došli u Mramorak. Anabela nije bila do sada, bio je Markov brat i njegova pokojna majka, malo pre smrti. Bila je baš bolesna, videlo se da joj nije bilo dobro - prisetila se komšinica Zora.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike