Dok Beker služi kaznu, njegova bivša luduje na jahti: Svukla kupaći, pokazala grudi, pa se bacila dečku u zagrljaj (FOTO)

24.08.2022

11:33

0

Nekadašnji supružnici su ostali u dobrim odnosima

Dok Beker služi kaznu, njegova bivša luduje na jahti: Svukla kupaći, pokazala grudi, pa se bacila dečku u zagrljaj (FOTO)
profimedia-0715091714 - Copyright Profimedia

Bivši trener Novaka Đokovića, teniser Boris Beker, nedavno je završio u zatvoru zbog pronevere novca i utaje poreza, a dok on služi kaznu od dve i po godine, njegova još uvek zakonita supruga Lili Beker provodi se na jahti. I to ne bilo kako.

Profimedia
Lili Beker

Lili, s kojom se Beker rastao još 2018. godine, letuje trenutno na Ibici, te se razgolitila na jahti uz široki osmeh. Ona je na sebi imala jednodelni kupaći kostim ali ga je u jednom trenutku svukla  ispod grudi koje su sevnule. 

U njenom društvu bio je i njen dečko s kojim je razmenjivala poljupce uz šampanjac, pa može da se kaže da živi punim plućima dok Boris služi kaznu.

Profimedia
Lili Beker

Ono što je mnoge više izenadilo, jeste što je "striptiz" izvela u trenutku kada je tu bio i njen sin. Iako se ne može poreći da je i dalje veoma zgodna, mnogi su joj zamerili ovu vrstu slobode, pa su njene fotografije obišle svet.

Bekerova bivša, međutim, bez obzira na rastanak od njega, podržala ga je nakon izricanja presude.

- Ovo se tiče svih nas. Kao što ste rekli, imamo veliku porodicu, računajući i porodicu u Nemačkoj. Svi se držimo zajedno, njegova bivša supruga, deca, njegova sadašnja devojka Lilijan. Ovde sam da svima pokažem da Boris iza sebe ima izuzetno snažne žene koje neće govoriti umesto njega, ali će ga štitit - poručila je Lili i ovim izjavama iznenadila mnoge.

Profimedia
Lili Beker

Ona je istakla da je sa Borisom sadašnjom devojkom u dobrim odnosima, političkom analitičarkom Lilijan de Karvaljo Monteiro, ali ne tako davno, njih dve su bile na ratnoj nozi.

Tanjug/AP Photo/Frank Augstein
Boris Beker

Kasda je romansa Bekera i Lilijan bila na početku, Lili je bivšem jasno stavila do znanja da njihov sin ne sme da bude u blizini njegove nove devojke. Čuveni teniser je kršio taj zahtev, pa se Lili direktno obratila Lilijan poručivši joj na Instagramu: "Ne približavaj se mom sinu".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike