Bekerovi zatvorski dani su teški! Insajderi otkrivaju šta je legendarnom Nemcu najteže palo!

21.05.2022

16:20

0

Autor: 24sedam

Legendarni Nemac se žalio na uslove, pa je dobio male povlastice

Bekerovi zatvorski dani su teški! Insajderi otkrivaju šta je legendarnom Nemcu najteže palo!
Profimedia

Nekadašnji grend slem šampion Boris Beker proživljava najteže dane u dosadašnjem životu. Zbog skrivanja milionske imovine pošto je proglasio bankrot, legendarni Nemac je osuđen na dve i po godine zatvora, u kojem mu prvi dani, potpuno razumljivo, nisu nimalo lako pali.

Britanski „Miror“ i „San“ potrudili su se da saznaju kako protiče zatvorski život nekadašnjeg trenera Novaka Đokovića, koji je brzo pošto je stigao dobio povlašćeni status.

Naime, Beker se požalio da je ćelija u kojoj se nalazio bila premala, pa su mu zatvorski organi usvojili žalbu i prebacili ga u krilo koje je mnogo opuštenije od onog u kojem je bio.

- Triniti ima opušteniji nadzor od Bloka E. Zatvorenici imaju mnogo više mogućnosti da napuste svoje ćelije, da rade, obrazuju se, druže i bave sportom – otkrio je jedan od zatvorenika „Miroru“.

S druge strane, „San“ je došao do informacije da je Bekeru bilo izuzetno teško kada je stigao na odsluženje kazne, a posebno je bio šokiran posluženom hranom i higijenom.

- Teško mu je, a najgora je hrana. Ne može da veruje da je toliko loša i koliko su porcije male. Ali moraće da se navikne – kazao je jedan od zatvorenika.

BONUS VIDEO

Nebojša Mandrapa

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi