Bekerovi zatvorski dani su teški! Insajderi otkrivaju šta je legendarnom Nemcu najteže palo!

21.05.2022

14:20

0

Autor: 24sedam

Legendarni Nemac se žalio na uslove, pa je dobio male povlastice

Bekerovi zatvorski dani su teški! Insajderi otkrivaju šta je legendarnom Nemcu najteže palo!
profimedia-0571162989 - Copyright Profimedia

Nekadašnji grend slem šampion Boris Beker proživljava najteže dane u dosadašnjem životu. Zbog skrivanja milionske imovine pošto je proglasio bankrot, legendarni Nemac je osuđen na dve i po godine zatvora, u kojem mu prvi dani, potpuno razumljivo, nisu nimalo lako pali.

Britanski „Miror“ i „San“ potrudili su se da saznaju kako protiče zatvorski život nekadašnjeg trenera Novaka Đokovića, koji je brzo pošto je stigao dobio povlašćeni status.

Naime, Beker se požalio da je ćelija u kojoj se nalazio bila premala, pa su mu zatvorski organi usvojili žalbu i prebacili ga u krilo koje je mnogo opuštenije od onog u kojem je bio.

- Triniti ima opušteniji nadzor od Bloka E. Zatvorenici imaju mnogo više mogućnosti da napuste svoje ćelije, da rade, obrazuju se, druže i bave sportom – otkrio je jedan od zatvorenika „Miroru“.

S druge strane, „San“ je došao do informacije da je Bekeru bilo izuzetno teško kada je stigao na odsluženje kazne, a posebno je bio šokiran posluženom hranom i higijenom.

- Teško mu je, a najgora je hrana. Ne može da veruje da je toliko loša i koliko su porcije male. Ali moraće da se navikne – kazao je jedan od zatvorenika.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike