Saša Matić jedno sebi nikad neće oprostiti: Sam sebe bih išamarao!

22.08.2022

13:36

0

Pevač je veliki perfekcionista i sebi ne dozvoljava greške

Saša Matić jedno sebi nikad neće oprostiti: Sam sebe bih išamarao!
Saša Matić - Copyright Mateja Stanisavljević/ATAImages

Saša Matić danas važi za jednu od najvećih muzičkih zvezda. Samokritičan je, ali i veliki je perfekcionista, te tako svakom svom nastupu nađe manu. 

Sa samo 21. godinu zapevao je pred punom Halom Pionir davne 1999. godine, a trema ga je kako kaže, „pojela“. 

Mateja Stanisavljević/ATAImages
Saša Matić

 

- Tada sam imao toliku tremu, imam negde taj snimak, sam bih sebe išamarao! (smeh) Samo zato što sam tada pustio da me trema bukvalno pojede. Pevao sam Harisovu pesmu „Sećaš li se one noći“. Jednostavno sam perfekcionista i ne volim kada se takve stvari događaju jer kod mene uvek može bolje. Uvek hoću korak napred i uvek može bolje. Ali zaista, ta Hala Pionir je bila moja odskočna daska, tada su me ljudi nekako upoznali - prisetio se Matić.

Jedan od najdražih nastupa mu je i onaj održan 20. maja 1997. godine, kada je delio scenu sa Anom Bekutom.

Skymusic photo team
Saša Matić

 

- Bio sam Anin gost, zapevao sam u emisiji mog dragog prijatelja Zorana Pejića Peje koji je tada vodio program. Zapavo ovo su dva dogašaja koja su mene dobro lansirala i dala mi vetar u leđa da budem danas ovo što jesam - priznao je pevač u emisiji "Iz profila“, dok se veliki broj publike koja ga i danas prati u stopu sa osmehom seća njegovi prvih muzičkh koraka, a nema onoga ko tada nije znao ko je Saša Matić.

Matić sa posebnom pažnjom bira svaku pesmu, a publici još uvek nije ostvario dugoočekivanu želju da sa bratom Dejanom Matićem snimi duet.

- Jedini razlog zašto nemam duet sa bratom je zato što se nije našla adekvatna pesma. To je sve nešto nuđeno što je već slušano i već viđeno i tražim nešto svežije - priznao je za „Grand Online“.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike