"Ovde nije mesto narodnjacima!" Roker na "Skalama" žestoko potkačio kolege, a na Rastin neuspeh se kladio!

28.06.2022

14:39

0

Autor: Marija Mitić

Đorđe David je sve iznenadio svojim komentarima

"Ovde nije mesto narodnjacima!" Roker na "Skalama" žestoko potkačio kolege, a na Rastin neuspeh se kladio!
Milica Pavlović Đorđe David Saša Matić - Copyright ATAImages/Mateja Stanisavljevic/Antonio Ahel

Roker Đorđe David nastupio je prošle večeri na festivalu "Skale" u Herceg Novom, koji su otvorili  Milica Pavlović i Saša Matić. Iako su mu kolege, koje kako kaže, privatno voli i poštuje, Đorđe bez dlake na jeziku priznaje da je zbog njihovog angažmana razočaran u ovaj festival.

- Sve pohvale što festival više nije takmičarskog karaktera, jer su muzičari sami po sebi sujetni, a ovako publika ovako može da bira šta voli da sluša. Ono što je za mene ozbljan "faul" od strane ogranizatora je što je festival najavljen kao festival pop muzike, a nultu noć su otvorili narodnjaci Saša Matić i Milica Pavlović - počeo je Đorđe pa dodao:

ATAImages/M.S.
 

- Ja njih volim veoma kao kolege, kao i oni mene i ovo nije ništa lično protiv njih. Govorim o muzici i iskreno iznosim mišljenje smatram da narodnjacima ovde nije mesto - rekao je Đorđe David i time žestoko potkačio svoje kolege.

Ono što je takođe zaprepastilo javnost jeste što se roker opkladio u 100 evra sa pevačem Danijelom Alibabićem da će na početku nastupa repera Stefana Đurića Raste publika otići, a kako kaže zato što je nastup počeo kasno uveče. Ipak, roker je izgubio opkladu, piše Informer.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike