Holivudski glumac otkrio kako se njegova porodica nosila sa gubitkom dve bebe: Promenili su život iz korena, a onda im se desilo čudo

23.08.2022

05:45

1

Istakao je da je morao da prihvati ono što se desilo, kako bi rane zacelile

Holivudski glumac otkrio kako se njegova porodica nosila sa gubitkom dve bebe: Promenili su život iz korena, a onda im se desilo čudo
profimedia-0504744437 - Copyright Profimedia

Glumac Džejms Van Der Bik otkrio je kako se njegova porodica nosila sa tim kada su njegova supruga Kimberli i on izgubili dve bebe. 

On je objavio na svom nalogu na Instagramu fotografije sa dva različita putovanja na isto mesto. Prva fotografija nastala je nedugo pošto je Kimberli izgubila prvu bebu, što se desilo u novembru 2019. godine. 

- Prva fotografija - izgubili smo bebu u 18. nedelji i zamalo ostali bez Kimberli. Projekat koji sam imao počela je da propada. Izbačen sam iz šou programa gde sam bio favorit za pobedu (mislim da sa tri od ove četiri stvari ljudi mogu da se povežu) - napisao je on, pa nastavio:

- U poslednjem trenutku smo iznajmili kamp prikolicu i krenuli na sever. Bez plana, išli smo dan za danom. Jedne večeri smo se parkirali u kamp parku, a ujutru se probudili pored reke. I tako je počeo proces. Ne nužno isceljenja, već da budemo svesni trenutka u kom smo. Svesni bola. Svesni lepote oko nas. I svesni da prihvatimo proces koji nismo razumeli. 

Profimedia
Džejms Van Der Bik sa suprugom Kimberli

Glumac i njegova supruga su drugu bebu izgubili u junu 2020. godine, kada je ona bila trudna 17 i po nedelja. Prošlog oktobra je na svet došao njihov sin Džeremaja. Pored njega, par ima Oliviju, Džošuu, Anabel, Emiliju i Gvendolin.

Porodica se nedavno vratila na isto mesto gde su bili kada su izgubili prvu bebu, ali ovog puta sa sinom, kada je nastala druga fotografija koju je objavio.

- Dve i po godine kasnije, posle gubitka još jedne bebe, kada mi je projekat na kom sam radio potpuno propao, nakon što smo se preselili u drugu državu i kupili kamp prikolicu... Vratili smo se na isto mesto. Sa našim najmlađim sinom - napisao je on, pa nastavio:

- Kada vratim sećanja na prvo putovanje, šokiran sam koliko nisam znao o stazi kojom idem da bih došao ovde gde sam sad. I koliki mir mogu da osetim usred tame. Kroz šta god da prolazite, ako ne možete da vidite svetlo na kraju tunela ili gde ga tražite, samo znajte da ne podcenjujete koliku moć ima kada malo promenite okruženje. I koliko je potrebno da budete tu gde ste. Isceljenje će se desiti samo. Biti prisutan je samo preduslov za to.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike