Opljačkan Čarls! Drama u porodici Ele Dvornik: „Otišao" i pasoš i novčanik!

22.05.2022

10:25

0

Na nova dokumenta bi mogao da čeka čak 13 nedelja, uzimajući u obzir preopterećenost britanskih kancelarija

Opljačkan Čarls! Drama u porodici Ele Dvornik: „Otišao" i pasoš i novčanik!
ATAImages/Antonio Ahel

Suprug Ele Dvornik, Čarls Pirs, pre oko nedelju dana prvi put je otputovao za London od pandemije. Prema rečima naslednice čuvenog muzičara, otišao je, šalila se ona, „tužan, ljut i nervozan" - jer su neposredno pre toga pokušali da nauče ćerku da vozi rolšue, što im nije išlo lako.

Međutim, kada je poželeo da se vrati, shvatio je da mu nema novčanika i pasoša. Sumnju da je opljačkan podelio je sa svima na Instagramu, tražeći pomoć.

Ela Dvornik, Instagram screenshot / elladvornik
 

- ...Sutra imam povratni let za Hrvatsku, gde je moja prelepa porodica, ali mislim da sam opljačkan. Nema mi novčanika (novog, majka mi ga je donela) i pasoša - napisao je on.

Zatim, objasnio je kako bi stvari od sada mogle da se odvijaju.

- Britanske kancelarije za izdavanje pasoša su preopterećene i moglo bi da prođe čak 13 nedelja pre nego što mi naprave novi. Pasoš koji bi bio izdat po hitnom postupku bi mogao da bude gotov najranije 10. juna. Svaki savet i ideja će mi pomoći - zaključio je.

Čarls Pirs Instagram screenshot / charles_pearce
 

Na pomenutoj platformi se ubrzo zahvalio svima koji su mu priskočili u pomoć, ističući da se nada da će uskoro uspeti da se vrati u Hrvatsku.

Bonus video:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti