Kajli Džener novim postupkom razbesnela javnost: Evropa gori dok se ona bahati! (FOTO)

21.07.2022

13:58

0

Autor: Marija Mitić

Starleta koristi privatni avion za veoma kratke relacije, zbog čega je meta kritika na društvenim mrežama

Kajli Džener novim postupkom razbesnela javnost: Evropa gori dok se ona bahati! (FOTO)
profimedia-0370884607 - Copyright Profimedia

Milijarderka Kajli Džener okarakterisana je od strane javnosti kao bahata jer za vrlo kratke relacije koristi privatni avion! Ona je, naime, nedavno svojim avionom putovala iz grada Kamarila u Kaliforniji do Van Nujsa, čija je udaljenost otprilike 60 kilometara (sat vremena vožnje automobilom). Let je stoga trajao tek 12 minuta, što su mnogi osudili.

Celebrity Jets, profil koji prati kretanje privatnih avionskih letova poznatih i slavnih, objavio je na svom zvaničnom Tviter nalogu informacije o ovom Kajlinom putovanju, što je postalo jedna od gorućih tema.

 

Brojni korisnici kritikovali su starletu ponajviše zbog štete koju je nanela okolini, kao i zbog bahatosti što uopšte koristi avion za ovako kratke relacije.

- 80 odsto ljudi nikada nije letelo avionom, a Kajli ih koristi za letove od deset minuta. Pet njenih letova prošle nedelje kraće je od 30 minuta - napisao je razočarani korisnik.

 

 

- Evropa gori dok Kajli ide na letove od 15 minuta. Mogla bih sve da recikliram, kupim svu polovnu odeću, kompostiram i uzgajam svoju hranu do kraja života, a to ne bi nimalo nadoknadilo štetu okolini od jednog njenog leta - dodala je jedna korisnica Tvitera.

- Molim vas, nastavite da reciklirate i smanjujete otpad kako bi Kajli mogla da koristi privatni avion; Ona ide na letove od par minuta, a ja ovde moram da koristim papirne slamke - nizale su se kritike.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike