Srećko Krečar za 24sedam: Za duete sam odbijao mnoge pevačice, ali Andreanu nisam mogao!

21.10.2020

07:05 >> 15:44

0

Prijateljstvo pevača sa Čekićevom traje godinama unazad

Srećko Krečar za 24sedam: Za duete sam odbijao mnoge pevačice, ali Andreanu nisam mogao!
Copyright Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Srećko Krečar i Andreana Čekić su početkom ove godine ukrstili glasove i snimili duetsku pesmu ,,Opasno me radiš” koja je postala hit.

Kako važi za jednog od traženijih pevača, posebno kada su privatna veselja u pitanju, Srećko je dobijao mnogo ponuda od mladih kolegenica koje su želele da sa njim snime pesmu i na konto njegovog imena ugrabe svojih pet minuta slave.

– Jeste, imao sam mnogo ponuda. Ja sam to naravno odbijao jer to nije bilo ni adekvatno pevanje, a ni adekvatna pesma. Bilo je i ponuda od nekih koji su imali dobre vokalne sposobnosti, ali to nije bilo to jer nam pesma prosto nije legla. Ne volim da snimim nešto tek da bih snimio – priznao nam je pevač.

Međutim, koleginicu Andreanu nije mogao da odbije, ne zbog dugog i iskrenog prijateljstva koje traje godinama, već i zbog dobre pesme.

– To je definitivno za mene i moju karijeru obeležilo ovu godinu. To je jedan megahit, no, malo mi je samo krivo što je izašao u februaru, a cela ova situacija oko korone je počela u martu. Pesma je postigla ogroman uspeh, ali mi je žao što nismo imali prilike da je pevamo na terenu i na nastupima. Nisam mogao da odbijem da snimim pesmu sa njom, ali nismo je uradili samo zbog prijateljstva, već zato što nam se pesma svidela i stvarno smo uživali dok smo je pevali – rekao je Srećko.

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike