Ričard Gir na gala večeri pao u drugi plan! Svu pažnju ukrala njegova 33 godine mlađa supruga

15.08.2022

21:40

0

Ona se pojavila u otmenoj kombinaciji

Ričard Gir na gala večeri pao u drugi plan! Svu pažnju ukrala njegova 33 godine mlađa supruga
profimedia-0714145434 - Copyright Profimedia

Glumca Ričarda Gira (72) više ne viđamo često u javnosti, ali sada se pojavio na jednoj svečanosti u Marbelji u Španiji. Pratnja mu je bila supruga, brazilska novinarka Alehandra Silva (39). 

Par se doterao za ovu priliku, te je glumac na svečanost stigao u crnom sakou, a Alehandra je nosila dugačku žutu haljinu s belim cvetnim detaljem. Brazilka je kombinaciju zaokružila malenom svetlucavom žuto-roze torbicom i velikim zlatnim naušnicama. 

Iako su u braku tek nešto više od četiri godine, Gir i njegova supruga prvo su započeli vezu na daljinu. Tada je on često putovao u Španiju, a ona kod njega u SAD.

Par se upoznao 2014. godine kada je Ričard odseo u hotelu koji je Alehandrina porodica držala, a upoznao ih je prijatelj. Tada su oboje prolazili kroz razvode sa svojim bivšim partnerima pa su ih, između ostalog, slične teškoće zbližile.

Profimedia
Ričard Gir sa suprugom

Između njih je 33 godine razlike, ali par to ne vidi kao problem. Alehandra naziva svog supruga "najosetljivijim, privrženim, pažljivim, smešnim i velikodušnim čovekom" i priznaje da ima čak i više energije nego ona. 

Glumac sa Alehandrom ima dva sina, Aleksandra (3) i dvogodišnjaka kom se ne zna ime.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike