Kejli Kuoko o "mračnom periodu" života: Mislila sam da imam napade panike, nisam mogla da dišem! Potražila pomoć od kolega

13.08.2022

05:50

0

Glumica je tokom razvoda radila na drugoj sezoni serije, a ono kroz šta je prolazio lik koji je tumačila joj nije pomoglo

Kejli Kuoko o "mračnom periodu" života: Mislila sam da imam napade panike, nisam mogla da dišem! Potražila pomoć od kolega
Keli Kuoko - Copyright AP/Danny Moloshok

Kejli Kuoko je domaća publika upoznala u seriji "Štreberi", a iako je i tu hvaljena za svoj lik, ono gde je zaista dobila pozitivne kritike jeste "Stjuardesa". No, malo je onih koji znaju kroz šta je prolazila dok je snimala ovu seriju. 

Naime, dok je radila na drugoj sezoni, Kejli je prolazila kroz razvod sa tadašnjim suprugom Karlom Kukom, a prvi put se tada u svom životu našla i na psihoterapiji. Stres je uticao na nju, a onda se ona okrenula kolegama za pomoć.

AP/Jordan Strauss
Kejli Kuoko

- Bila sam veoma otvorena o tome zato što sam prvi put želela da ljudi znaju da stvari nisu onakve kakvim se čine. I da nisu uvek savršene - ispričala je glumica, pa nastavila:

- Mesec dana smo radili i onda sam organizovala sama sebi intervenciju u svojoj prikolici. Svi producenti su bili tu. Rekla sam im da mi treba pomoć. Bilo je interesantno reći to tako glasno. I da svi budu u fazonu 'Da, želimo da ti pomognemo'. Ja sam žena koja radi, nezavisna sam i ponosim se time da mogu sve sama. Ali, tada to bukvalno nisam mogla.

Dok se razvodila od Kuka, što opisuje kako "veoma mračan" period njenog života, Kejli je tumačila lik žene koja je pod velikim stresom - balansirala je da ostane trezna, da ima dobre odnose sa porodicom i da radi za centralnoobaveštajnu agenciju "CIA".

- Nisam znala kako sa tim da se nosim. Toliko sam se bacila na posao da bih izbegla depresiju i to koliko sam loše. Nažalost, lik koji sam igrala je bio veoma depresivan i to mi nije pomoglo. Bilo je veoma, veoma teško. Mnogo suza - ispričala je glumica.

Profimedia
Kejli Kuoko

S obzirom da je dosta toga prošla kako u svom privatnom životu, tako i na poslu, Kejli smatra da joj je to sve pomoglo da lik Kesi Bauden u "Stjuardesi" odigra još bolje i uverljivije. 

- Trauma kroz koju sam prolazila je verovatno doprinela tome da projektu dam ono što mu treba. Da li sam želela da se to desi? Ne. Izgledalo je kao da moj poslovni život imitira privatni i u nekim momentima je to bilo bolno. Osećala sam kao da je bol kroz koji sam prolazila nekad i na setu bio veoma realan - priča ona.

Kako kaže, jedna od scena koja joj je teško pala bila je ona kada Kesi raskida sa svojim dečkom Markom, kog je tumačio Santijago Kabrera.

- Nisam mogla da dišem. Otišla sam u kupatilo i osećala kao da imam napad panike. Nije isto ono što se desilo likovima koje igramo kao ono što se desilo meni. Nije to poenta, nego cela ideja raskida i izgovaranje tih reči. 

Kajli Kuoko, Foto: Profimedia
Kejli Kuoko

No, sve je to sada iza nje i Kejli se oseća mnogo bolje. Ona je sada u vezi sa kolegom Tomom Pelfrijem i dobila je drugu po redu nominaciju za Emi za ulogu u "Stjuardesi".

- Sada se osećam mnogo bolje. Iz svega sam izašla pre nekoliko meseci i život mi se preokrenuo. Svi su mi govorili da ću pronaći svetlo na kraju tunela, a ja u to nisam verovala dok se nije desilo. I sad mogu da kažem ljudima da i ako osećaju da prolaze kroz najgore, sve će jednom biti bolje - zaključila je glumica. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike