Ovako je Ceca za pola sata uzela 30.000 evra: Čim se latila mikrofona - nastao opšti šou!

15.08.2022

07:15

0

Autor: 24sedam

Pevačica se na jednom svadbenom veselju pojavila kao specijalni gost, pa mladence posebno obradovala nižući velike hitove

Ovako je Ceca za pola sata uzela 30.000 evra: Čim se latila mikrofona - nastao opšti šou!
Copyright Antonio Ahel/ATAImages.

Svetlana Ceca Ražnatović i inače nastupa za „jake" honorare - oko 25.000 evra za sat vremena pevanja, međutim, nedavno je bila i podigla cenu, a za mikforonom provela svega pola sata. Prema navodima jednih beogradskih medija, pevačica je tada bila „zaokružila" na 30.000 evra - pojavivši se na jednom svadbenom veselju u dugačkoj crvenoj haljini i s kosom podignutom u visoki, konjski rep.

Kao specijalna gošća, niz hitova je započela „Beogradom", a kako jedna pesma traje oko tri minuta, za pomenutih trideset je mogla da ih otpeva desetak.

Prema takvoj računici, novopečeni bračni par baš nije žalio para i svaka je bila „ona najskuplja", odnosno iznosila je 3.000 evra, prenosi domaća štampa.

Svakako, čini se da se sve i te kako isplatilo. Gosti su poskakali sa stolica čim su je ugledali, a mnogi su bili i oni koji su snimali sve, oduševljeni što su tako blizu poznate pevačice.

Mlada i mladoženja su, naravno, imali posebno mesto za provod uz Cecine pesme, tvrde mediji. Nema sumnje da im je Ražnatovićka ulepšala dan kada su se jedno drugom zavetovali na većnu ljubav.

Ceca Ražnatović, 24sedam/Nenad Vujanović
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike