"Ne uništavam se pod izgovorom": Nataša Bekvalac naučila važnu lekciju, pa je podelila sa svima

12.08.2022

21:39

0

Kako kaže, vreme zaista zaleči rane i drugačije gledaš na prošlost

"Ne uništavam se pod izgovorom": Nataša Bekvalac naučila važnu lekciju, pa je podelila sa svima
Nataša Bekvalac (1) - Copyright 24sedam/Nenad Vujanović

Osim po hitovima, Nataša Bekvalac prepoznatljiva je po neverovatnom smislu za humor, a mnogi joj skidaju kapu što je jedna od retkih koja se u javnosti veoma često šali na svoj račun.

Mnoge njene izjave na društvenim mrežama postale su viralne dok joj se ljudi dive što o svojim životnim greškama govori sa osmehom.

ATAImages/ Amir Hamzagic
Nataša Bekvalac

- Postoji izreka "Šta god da nam se desi, nekada ćemo se tome smejati". U trenutku kada se neke stvari događaju ne čini nam se baš da ćemo moći da se nasmejemo kada ih se setimo, ali ispostavilo se da mogu tako da reagujem, skoro na sve što sam doživela. Vreme zaista zaleči rane i dovede te u stanje da iz drugog ugla gledaš na prošlost. Svi smo živi i zdravi pa samim tim ništa nije toliko strašno - objasnila je Nataša.

Iako je u petoj deceniji, novosadska barbika izgleda nikada bolje i pleni energijom na kojoj joj mnogi mogu pozavideti. Nataša ne krije da su jedini motiv za to njene mezimice Hana i Katja.

ATAImages/ Amir Hamzagic
Nataša Bekvalac

- Pričam sa drugaricama, pa od nekih čujem da kukaju, ali ja tako ne razmišljam, možda zato što mi se dopada način na koji sazrevam. Osećam veoma dobru i intenzivnu energiju. Zahvaljujući njoj ne mislim da bilo šta ne mogu. Sebe volim na drugačiji način. Zbog te ljubavi, ali i želje da Katji i Hani što duže trajem, vodim računa šta jedem i pijem. Ne uništavam se pod izgovorom da mi ovo ili ono predstavlja zadovoljstvo - ispričala je pevačica za "Hello".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike