Nikolina Pišek dobija gnusne komentare jer je nasmejana posle smrti supruga: Zar se tako tuguje? (VIDEO)

21.07.2022

16:44

0

Autor: Marija Mitić

Jedna reklama koju je voditeljka snimila, postala je trn u oku korisnicima društvenih mreža

Nikolina Pišek dobija gnusne komentare jer je nasmejana posle smrti supruga: Zar se tako tuguje? (VIDEO)
Nikolina Pišek - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Nikolina Pišek prolazi kroz jedan od najtežih perioda u životu, s obzirom da joj je nedavno i to sasvim iznenada preminuo suprug Vidoje Ristović. Ipak, pojedinci ne poštuju ni najveću bol u kojoj se čovek može naći, pa su tako, ispod jedne njene objave na Instagramu, počeli da nižu gnusne komentare.

Naime, Nikolina se vratila svakodnevnici kao i svom poslu, pa tako i snimanju reklama, što je mnogima izgleda trn u oku. Na jednoj reklami za poznato alkoholno piće, koju je objavila na Instagramu, Nikolina uživa nasmejana na plaži zbog čega su mnogi sebi dali za pravo da sve to negativno komentarišu, a nju i počaste uvredama.

- Ima dana koji odskaču od drugih. Koji te napune energijom, događajima, novim poznanstvima i lepim iskustvima. Ima mesta koja mirišu na borove i imaju magične zalaske sunca. Gdje se ljudi zabavljaju i ne beže od izazova - napisala je u objavi Nikolina, na šta su se nizali negativni komentari.

"... ono kad ti muž iznenada umre", "Sestro, al si dala gas", "Baš znaš kako da ubiješ tugu za "voljenim" mužem", "Od toliko tuge, sva si ponarandžastila", "Zar tako sija tužna žena", ređali su se komentari, dok se voditeljka nije spuštala na taj nivo već je korisnike mreža uskratila za komentar.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike