Dragana Katić zbog jedne stvari žali: Ranije je stalno mogla da viđa sina, njegova odluka je to promenila

16.04.2022

04:55

0

Voditeljka ne krije ponos, ali ni tugu

Dragana Katić zbog jedne stvari žali: Ranije je stalno mogla da viđa sina, njegova odluka je to promenila
Dragana Katić - Copyright M.M./ATAImages

Boban i Bojan Živanović, sinovi Dragane Katić, završili su fakultete i krenuli svako svojim putem. Boban je diplomirani inženjer arhitekture, dok je Bojan završio Fakultet političkih nauka. Voditeljka je blizance podizala kao samohrana majka i nikada nije krila koliko je čine srećnom i koliko je ponosna zbog uspeha koje postižu. 

Ipak, nedavno je, u razgovoru za Story priznala da pati zbog Bobanove odluke da, po završetku specijalizacije u Berlinu, ostane da živi i radi u tom gradu. 

- Ranije je mogao da doleti, s vremena na vreme, ali sada, otkako se zaposlio, to je nemoguće. Čekam da završim snimanje jer samo za vikend mogu da odem da se vidim sa njim ‒ ispričala je Dragana.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Za utehu joj ostaje što je Bojan i dalje u Beogradu, a svakako uživa u činjenici da je rešio da nastavi njenim medijskim putem. 

ATAImages / Milan Maričić
 

Kolege za Bojana imaju samo lepe reči, tvrde da je lepo vaspitan, vredan, profesionalan, a novinari su bili u prilici da ga vide na nedavno održanoj konferenciji za novinare Petra Graša, gde je vodio program.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike