Novi detalji slučaja prebijene Marine: Batine naručila žena njenog bivšeg dečka?!

28.02.2022

11:52

1

Pevačica kaže da je ova opcija moguća jer veruje da ju je neko pretukao iz čiste ljubomore

Novi detalji slučaja prebijene Marine: Batine naručila žena njenog bivšeg dečka?!
maki 7 - Copyright Printscreen Youtube/ Zvezdegrandaofficial

Pevačica Marina Radosavljević, nekadašnja učesnica muzičkog šou programa "Zvezde Granda", tema je broj jedan u Vrnjačkoj banji, gde je sinoć pretučena ispred lokala u kojem je trebalo da nastupa. Kako bruji čaršija, njoj je batine smestila žena Marininog bivšeg dečka.

- Čuli smo šta se dogodilo. Svi smo u šoku. Ovde samo o tome pričaju. Ljudi prolaze pored lokala, gledaju, šuškaju, tako to ide kad se dogodi neki incident. Poznajem Marinu, ali i suprugu njenog bivšeg dečka. Ona se s njenim mužem tajno viđala, tačnije dok ona nije saznala. Čini mi se da su raskinuli pre šest meseci, ali eto sad se dogodio incident. Ljubomorne žene su spremne na sve. Spekuliše se da joj je ona poslala batinaše, ali to će istraga da utvrdi. Žao mi je što se to dogodilo jer niko ne podržava nasilje - priča jedan meštanin Vrnjačke banje za Kurir, koji ne želi da mu se javno pominje ime.

Printscreen Youtube/ Zvezdegrandaofficial
Marina Maky Radosavljević

Pevačica je potom potvrdila za pomenuti portal da je dobijala pretnje.

- Spremam se da idem u policiju, da proširim izjavu i da iznesem neke svoje sumnje. Od kad se to desilo, preispitavala sam se. Došla sam do zaključka da bi motiv ovako jezivog napada bila nečija bolesna ljubomora. Sada kada premotam malo film, mislim da je to bilo isplanirano. Znalo se da ću ja doći ispred tog lokala i u koje vreme, živim kilometar odatle. Uplašena sam jako, iako se trudim da budem hrabra. Ovde je mala sredina, svako svakog zna i štiti, ako je ovo neko naredio - ja sam sitna riba u moru ovih ajkula. Zastrašujuće je što su dva muškarca prišla ženi i na tako nemilosrdan način me tukli i bacili na pod na milimetar od žardinjere. Mogla sam da udarim glavom i da ostanem na mestu mrtva, da ovaj razgovor ni ne obavimo - rekla je pevačica kroz suze.

Printscreen Youtube/ Zvezdegrandaofficial
Marina Maky Radosavljević

Na pitanje da li je moguće da je u pitanju osveta ljubomorne žene zbog njenog bivšeg partnera, odgovorila je sledeće:

- Sve je moguće. Ne bih sad ništa ni da tvrdim, niti da iznosim. Ovo je neki vid ljubomore, zastrašivanja i pretnje. Nikome ništa nažao nisam učinila, niti sam dužna, niti mi neko nešto duguje. Bilo je do sada pretnji, postoji osoba koja je psihički bolesna ili poremećena i ozlojađena. Ona preti masi devojaka i žena ovde u Vrnjačkoj Banji, verovatno da i tu ima nešto - završila je razgovor potresena Marina.

Podsetimo, Marina se najpre oglasila za 24sedam gde je iznela detalje svega što joj se prethodne noći dogodilo.

Ona je, naime, stigla oko 19:30 ispred lokala u kojem je trebalo da nastupi u Vrnjačkoj banji gde i živi, a onda je primetila dva sumnjiva momka. Iako je u prvi mah pomislila da su slučajni prolaznici, nešto joj je bilo sumnjivo, a onda su joj i prišli, bacili suzavac i počeli mučki da je tuku!

Instagram printscreen/marina.radosavljevic.maky
Objava Marine nakon prebijanja

Za sada javnosti nepoznati momci su preko lica imali hirurške maske, pa tako Marina nije mogla da im vidi lice, a kako kaže bili su obučeni u široke, crne jakne. 

- Oni su bacili suzavac na mene, u kraju gde nema nikoga u to vreme, ni prolaznika, a najverovatnije ni kamera. Preplašena sam, plašim se za svoju bezbednost. Nikad nisam imala bilo kakav sukob sa nekim, a kamoli ove vrste. Nemam ideju ko bi mogao da naloži ovako nešto, a sigurna sam da je to u pitanju. Da sam nekome smetala, zbog čega ne znam... Pada mi na pamet jedino neka vrsta ljubomore kao motiv - kazala nam je Marina između ostalog i istakla koliko se oseća nebezbedno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike