Saslušan muškarac koji je osumnjičen da je pretio Jovani Jeremić: Određen mu pritvor, evo šta je izjavio!

07.08.2022

11:35

4

Već danima ova tema potresa javnost

Saslušan muškarac koji je osumnjičen da je pretio Jovani Jeremić: Određen mu pritvor, evo šta je izjavio!
jovana_jeremic - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pred tužiocem Prvog osnovnog tužilaštva danas je u Beogradu saslušan S.M. iz Apatina, zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti, odnosno da je slao preteće poruke voditeljki Jovani Jeremić.

Neke od poruka koje je slao Jovani glasile su "Uništićemo te iz principa", "Jer je sa nama uvek Nevolja", aludirajući na Veljka Belivuka, "Misliš ako je Velja pao da nismo podelili pozicije?", "Kupi kartu u jednom pravcu iz Srbije ili ćemo jesti žito na tvojoj sahrani" i slično.

ATAImages/Antonio Ahel
Jovana Jeremić

U svojoj odbrani je u prisustvu branioca negirao izvršenje krivičnog dela. Tužilaštvo je sudu stavilo predlog za određivanje pritvora zbog opasnosti od bekstva i da će boravkom na slobodi uticati na svedoke koji tek treba da budu ispitani.

Njemu je određen pritvor u trajanju od 30 dana.

Podsetimo, Jeremićeva se krajem jula obratila nadležnima za pomoć i podnela je krivičnu prijavu protiv lica koje joj je slalo preteće poruke.

ATAImages/Antonio Ahel
Jovana Jeremić

Tada nepoznati muškarac predstavljao se kao čovek iz redova Veljka Belivuka, odnosno Velje Nevolje, a uznemirena voditeljka dala je izjavu i preduzela sve korake sa namerom da zaštiti sebe i svoju porodicu usred drame koja ju je zadesila posle verbalnog okršaja sa starletom Majom Marinković, o čemu više možete pročitati na OVOM linku. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike