Poznato ko je Jovani Jeremić slao preteće poruke: Određeno mu zadržavanje, saslušanje sledi!

05.08.2022

17:40

0

Zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti, zadržan je na 48 sati

Poznato ko je Jovani Jeremić slao preteće poruke: Određeno mu zadržavanje, saslušanje sledi!
jovana jeremic 27062022 (3) - Copyright Mateja Stanisavljević/ATAImages

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, te brzom akcijom Uprave kriminalističke policije, utvrđen je identitet lica za koje se sumnja da je slao voditeljki Jovani Jeremić preteće poruke, saznaje 24sedam. Zamenik, koji je u Tužilaštvu zadužen za praćenje i rad u predmetima u kojima su isključivo oštećeni novinari, odredio je danas osumnjičenom S.M. zadržavanje u trajanju od 48 sati zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

U tom roku biće saslušan, a u zavisnosti od odbrane, zamenik tužioca će proceniti da li će i po kojim osnovima predložiti pritvor, javljaju iz tužilaštva.

Očekuje se da će u daljem toku postupka i oštećena biti ispitana, da će biti obavljeno i veštačenje telefona, te eventualno biti ispitana i druga lica - da li su i na koji način umešani u iznete pretnje.

Podsetimo, Jeremićeva se krajem jula obratila nadležnima za pomoć i podnela je krivičnu prijavu protiv lica koje joj je slalo preteće poruke.

Tada nepoznati muškarac predstavljao se kao čovek iz redova Veljka Belivuka, odnosno Velje Nevolje, a uznemirena voditeljka dala je izjavu i preduzela sve korake sa namerom da zaštiti sebe i svoju porodicu usred drame koja ju je zadesila posle verbalnog okršaja sa starletom Majom Marinković, o čemu više možete pročitati na OVOM linku. 

Jovana Jeremić, ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike