Vesna Zmijanac opanjkavala koleginice: Ceca i Dragana Mirković ne mogu da se porede sa mnom! (FOTO)

07.06.2022

18:40

2

Nekada nije imala dlake na jeziku, a danas skoro da ne daje izjave

Vesna Zmijanac opanjkavala koleginice: Ceca i Dragana Mirković ne mogu da se porede sa mnom! (FOTO)
vesna_zmijanac_18022022_0036 - Copyright ATAImages / Milan Maričić

Vesna Zmijanac je više od četiri decenije na domaćoj javnoj sceni, a za razliku od danas, ranije nije imala problem da iznese svoje mišljenje, pogotovo kada su njene koleginice u pitanju. 

Naime, u jednom intervjuu koji je dala 1991. godine za "TV Novosti", Vesna je rekla kako ne može sebe da poredi sa drugim pevačicama, te potkačila kolege rekavši da ne snima spotove "na livadi".

ATAImages / Milan Maričić
 

- Sebe ne poredim sa Brenom, jer je njen stil drugačiji od mog, imamo različite koncepcije i svaka svoju smatra vrhunskom. Isto tako nemam razloga da se poredim ni sa Draganom Mirović, ja je poštujem, sjajan je pevač, mala Ceca Veličković takođe, ali njih dve bi mogle da se međusobno porede, a ne ja sa njima - govorila je Vesna tada, pa dodala:

- Borim se za nivo, za kulturu, za profesionalizam, moja publika je zaslužila da gleda vrhunske spotove, a ne pevače na livadi ili iza grančice...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

Vesna je tada bila izuzetno samouverena, što je i opravdano, s obzirom da je važila za seks simbol.

- Nisam svoj novac odnela u švajcarsku banku, nego sam ga uložila u sebe, u tehniku, u omot koji je vrhunski, u plakat koji nije običan komad papira koji se raspada na prvoj kiši... A sve to košta! - zaključila je Vesna te davne 1991. godine.

Nije poznato da li su joj koleginice zamerile na ovim izjavama, a danas se Vesna više drži po strani, uživa na svojoj Bukulji, pa je verovatno i ne zanima da li je porede sa nekim.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike