„Ovo mi je najlepše izdanje ikad!" Marija Mikić sa ćerkicom Đurđom ko na sedmom nebu (FOTO)

03.08.2022

19:15

0

Pevačica je početkom proteklog meseca izašla s mezimicom iz porodilišta i otad - živi pravu bajku

„Ovo mi je najlepše izdanje ikad!" Marija Mikić sa ćerkicom Đurđom ko na sedmom nebu (FOTO)
Marija Mikić - Copyright Instagram printscreen/wwwmarijamikiccom

Marija Mikić se porodila početkom jula i dobila ćerku Đurđu. Ubrzo zatim, pevačica je s mezimicom izašla iz porodilišta i, kao i njen izabranik, počela da živi pravu bajku.

Devojčica im je non-stop u fokusu, a sudeći po Marijinoj najnovijoj obravi iz porodičnog doma, najlepše trenutke provodi upravo s naslednicom.

- Ako mene pitate, moje najlepše izdanje ikada. Iz edicije kuća, kuća, kuća, kuća - prokomentarisala je Mikićeva niz fotografija, koje je napravila s bebicom u naručju.

 

 

Raščupane kose i u običnoj majici na kratke rukave, a s detetom na grudima, mnoge je raznežila. Ponosni tata je, međutim, tada „uleteo" u komentare i nasmejao sve. Na ovaj način, par je svakako dočarao mali delić njihove kućne atmosfere.

Marija Mikić i Jovan Pantić, Instagram screenshot / wwwmarijamikiccom
 

Podsetimo, Jovan se pre Đurđinog rođenja nije oglašavao za medije. Međutim, pošto je dobio i ćerku, za 24sedam je rekao:

- Marija je super, beba još bolje. Napeto je bilo kao na noši! Šalim se. Regovao sam tako da nisam imao ni sliku ni ton, samo suze. Nikad se nisam oglašavao, sada prvi put... Maro, kralju moj. Više sam tvoj nego ti svoja. Najveća si. Voli vas ludi ćale!

Pevačica se, podsetimo, porodila u Višegradskoj.  

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike