Marija Mikić ostala sama u stanu, a onda je doživela stres: Eksplodirala mi je pegla

28.07.2022

17:31

1

Pevačica se požalila da joj je život i te kako uzbudljiv otkako je postala majka, a isto tako i da se odlično snalazi sa neplaniranim situacijama

Marija Mikić ostala sama u stanu, a onda je doživela stres: Eksplodirala mi je pegla
Marija Mikić - Copyright Privatna arhiva/Marija Mikić

Pevačica Marija Mikić uživa u ulozi majke. Nedavno je na svet donela devojčicu Đurđu, a sa pratiocima je podelila kako se zabavlja u četiri zida kod kuće, ali i kakve su je sve neplanirane situacije sačekale. 

Dok naslednica spava, ona radi na sređivanju kuće, a usred svega toga, pregorela joj je pegla. 

- Da mi je neko pričao da život u kući može da bude ovoliko zanimljiv, da mi se izdešava ovoliko stvari od jutros. Prvo mi je crkla pegla, bukvalno je eksplodirala, pa sada moram da kupim novu - požalila se Marija pratiocima na Instagramu.

Instagram printscreen/wwwmarijamikiccom
Marija Mikić

 

Iako joj je suprug ogromna podrška u odgajanju male Đurđe, zbog poslovnih obaveza je često odsutan te Mikićevoj fali malo priče zbog čega je još aktivnija na društvenim mrežama.

- Sledeća stvar o kojoj trenutno razmišljam je da su nastupi već počeli da se zakazuju, ali ću vam tek pričati o svemu tome i najaviti na vreme. Zato treba da se skine kilaža! Moram da budem ne raketa do leta, pošto je leto uveliko u toku, ali do nastupa (smeh), tako da počinjem sa zdravom ishranom - kaže ona i dodaje:

Privatna arhiva/Marija Mikić
Marija Mikić

- Drugo, za nastupe treba biti sređen. Takav je posao, a shvatila sam da neću imati više toliko vremena da idem kod frizer,  pa ću morati sama da se sređujem. Što bi Lepa Brena rekla sve je to šoubiznis - kazala je Mikićeva. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike