Prva porodična fotografija: Marija Mikić sa ćerkom i verenikom uživa, pokazala šta ih je dočekalo kad su stigli kući (FOTO)

08.07.2022

17:27

1

Pevačica je danas izašla iz porodilišta sa naslednicom

Prva porodična fotografija: Marija Mikić sa ćerkom i verenikom uživa, pokazala šta ih je dočekalo kad su stigli kući (FOTO)
Marija Mikic i Jovan Pantic - Copyright Instagram printscreen/wwwmarijamikiccom

Marija Mikić porodila se u utorak u porodilištu u Višegradskoj, a danas je sa naslednicom Đurđom napustila ovu ustanovu. Po njih dve je došao ponosni tata, ali i ushićene tetke, a svi su jedva čekali da odu u njihov dom, gde je sve bilo spremno za Đurđu da uživa.

Pevačici se ispunila velika želja, pa je tako pokazala na svom nalogu na Instagramu i prvu porodičnu fotografiju - Jovan i ona su leželi na garnituri i gledali u svoju mezimicu. Ali, to nije sve.

Ona je objavila i na svom storiju fotografiju torte i slatkiša koji su ih dočekali kada su stigli kući, a sve je bilo u roze tonovima. 

Pevačica je danas za 24sedam otkrila i kako se oseća, odmah po izlasku iz bolnice, te priznala da bi svima poželela porođaj kakav je ona imala.

- Svima bih poželela da imaju porođaj kao moj. Uopšte me nije bilo strah, sve je profesionalno odrađeno. Sve je super prošlo, beba je za poželeti, jede, spava, ne plače... Videćemo još - rekla je Marija za naš portal.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike