"Iscrpljuje ga ljubav sa JLo!" Ben Aflek se urnebesno provodi na medenom mesecu: Zaspao na brodu u po bela dana! (FOTO)

24.07.2022

15:01

0

Autor: Marija Mitić

Tviteraši glumca urnišu komentarima

"Iscrpljuje ga ljubav sa JLo!" Ben Aflek se urnebesno provodi na medenom mesecu: Zaspao na brodu u po bela dana! (FOTO)
Ben Aflek i Dženifer Lopez - Copyright Profimedia

Novopečeni bračni par, Dženifer Lopez i Ben Aflek nedavno su otputovali na svoj medeni mesec, u Pariz. Koliko se tamo "dobro provode" zabeležili su inostrani paparaci, a ove fotografije izazvale su lavinu komentara na društvenim mrežama.

Naime, Aflek je uslikan na jahti i to kako spava! Odmah su krenule salve prozivki o njegovom ludom i nezaboravnom provodu na medenom mesecu.

 

 

"Volela bih da svaki vikend provodim na brodu spavajući, kao Ben Aflek", "I to sa telefonom u ruci", "Pa ovo je fantastično" , "Jadan čovek, ne može da odmori, a da ga neko ne slika", "Mislim da ga ljubav sa Dženifer iscrpljuje, pa zar nije to bila jedna velika ljubav" - bili su tek neki od komentara na Tviteru.

Naravno, ovo je samo jedna od mnogobrojnih fotografija slavnog para sa medenog meseca, pa se ne može zaključiti da li im je stvarno dosadno. One druge pak svedoče drugačije.

Naime, kada je par doputovao u grad ljubavi 21. jula, odmah su otišli na romantičnu večeru. Iz fotografija koje su se pojavile u javnosti, videlo se da je par srećniji i zaljubljeniji nego ikada, a te večeri bili su i vrlo elegantni, pa je tako JLo zablistala u romantičnoj, crvenoj haljini.

 

 

 

 

Američki šoubiz portal TMZ navodi da su supružnici na medeni mesec poveli i Benove ćerke iz braka sa Dženifer Garner, čime su zaokružili priču o velikoj srećnoj porodici.

Podsećanja radi, Dženifer Lopez i Ben Aflek venčali su se 17. jula u Las Vegasu, a sve o njihovom venčanju pročitajte OVDE!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike