Detalji saslušanja Milice Ristić zbog incidenta sa Rađenom: Evo da li će ga krivično goniti

11.05.2022

10:44

2

Prvo osnovno javno tužilaštvo izdalo je saopštenje

Detalji saslušanja Milice Ristić zbog incidenta sa Rađenom: Evo da li će ga krivično goniti
radjen ristic_08122021_0042 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Milica Ristić danas je saslušana u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu zbog nasilja u porodici. Naime, vaterpolista Nikola Rađen je fizički nasrnuo na svoju emotivnu partnerku zbog čega mu je bila izrečena mera zabrane prilaska 32 dana. 

Milica je danas prilikom izjave istakla da se ovaj incident prvi put desio, da je ispoštovao meru zabrane prilaska, a da su potom obnovili svoju ljubav i nastavili tamo gde su stali, te da ne želi krivično da ga goni. 

Saopštenje koje je izdalo Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, vam prenosimo u celosti. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Milica Ristić i Nikola Rađen

 

- Dana 11.05.2022. godine je u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu obavljen razgovor sa M.R. a povodom događaja koji se dana 01.04.2022. godine odigrao između nje i njenog vanbračnog partnera N.R. Ista je tom prilikom izjavila da je predmetni događaj „izolovani incident koji se prvi put desio“, da su ona i N.R. u skladnom odnosu, da je isti poštovao izrečenu hitnu meru i da je 32 dana nije kontaktirao niti joj prilazio, nakon čega su obnovili vanbračnu zajednicu, kao i da ne želi da se N.R. krivično goni.

ATAImages/ Antonio Ahel
Milica Ristić i Nikola Rađen

 

Naime, dana 01.04.2022. godine, dežurni zamenik javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je kontaktiran od strane pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova i u konsultaciji sa istim je prema N.R. od strane policijskih službenika Policijske stanice Stari grad određena hitna mera privremene zabrane učiniocu da kontaktira žrtvu nasilja M.R. i prilazi joj, koja hitna mera je potom produžena za još 30 dana rešenjem dežurnog sudije za prethodni postupak Prvog osnovnog suda u Beogradu.

U toku postupka tužilaštvo je pribavilo izveštaj nadležnog centra za socijalni rad kojim je utvrđeno da ne postoji potreba za daljim izricanjem mera zaštite od nasilja u porodici i da je stepen rizika od ponavljanja nasilnog oblika ponašanja nizak.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nikola Rađen

 

Uzevši u obzir mišljenje pribavljeno od Gradskog centra za socijalni rad, kao i izjavu M.R. tužilaštvo je donelo odluku da se protiv N.R. ne pokreće krivični postupak.

Podsetimo, posle ove drame, oglasio se i Rađen i priznao da je napravio veliku grešku, ali da je ljubav ipak jača od svega. 

- Bilo je neprijatno. Ono što se zapravo desilo su neke male razmirice, ali ništa toliko kako se pisalo. Krivo mi je što je sve tako predstavljeno, što je napravljena velika šteta i nama i našim porodicama, a najviše mojoj deci - rekao je Nikola prilikom gostovanja u emisiji „Exkluziv“. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike