Jovana Jeremić u nikad izazovnijem izdanju! Korset, minić, sandale na štiklu: Voditeljka raspametila! (FOTO)

31.07.2022

09:36

0

Otkako je ušetala u studio, nije prestajala da se osmehuje

Jovana Jeremić u nikad izazovnijem izdanju! Korset, minić, sandale na štiklu: Voditeljka raspametila! (FOTO)
jovana_jeremic_1 - Copyright Printscreen ,,Novo jutro"

Jovana Jeremić je još jednom privukla veliku pažnju javnosti - stajlingom koji je odabrala za jutarnji program koji vodi. Ove nedelje, „Novo jutro" je povela u crnoj mini suknji, korsetu i sandalama na štiklu, što je svakako izmamilo razne reakcije na društvenim mrežama.

Voditeljka nije prestajala da se osmehuje, što je njenoj publici bilo posebno drago da vidi, uzimajući u obzir da se tokom prethodne emisije borila da ne zaplače zbog drame koja ju je nedavno snašla.

Jovana Jeremić Printscreen ,,Novo jutro"
 

Podsetimo, Jovana je preduzela sve mere sa namerom da zaštiti kako sebe, tako i svoju porodicu, zbog pretećih poruka koje je dobijala nakon okršaja sa starletom Majom Marinković.

Jeremićeva je podnela kriviču prijavu i slučaj prepustila nadležnima pošto se nepoznati muškarac predstavljao kao čovek iz redova Velje Nevolje, a više o tome možete čitati na OVOM linku.

- Istrajaću do kraja da se sazna ko je to uradio i neću im oprostiti moje suze. Moje dete je ležalo s desne strane dok sam ja dobijala najmonstruoznije pretnje, da će se jesti žito na mojoj sahrani. Nećete ga jesti, to vam ja garantujem - istakla je bila prethodnog dana u svojoj emisiji, s očima punim suza.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike