U javnost procurio novi album Bijonse! Već se prodaje po Evropi (FOTO)

28.07.2022

10:53

0

Autor: Marija Mitić

Novi album pop dive trebalo je da bude objavljen u četvrtak, odnosno danas u ponoć

U javnost procurio novi album Bijonse! Već se prodaje po Evropi (FOTO)
Bijonse - Copyright Profimedia

Novi album pop dive Bijonse, koji je trebalo da bude objavljen u četvrtak, odnosno danas u ponoć, procurio je juče u javnost. Još uvek nije poznato šta se zapravo dogodilo i kako je moguće da je ovaj album pušten u etar, ali on se već može pronaći na internetu, dok se CD-ovi već prodaju u Europi, navodi Variety.

 

 

Pevačicin sedmi studijski album po redu nosi naziv ‘Renaissance‘, a na njemu je, zajedno sa brojnim saradnicima, radila godinu i po dana.

Bijonse je sa velikim žarom najavljivala ovaj album, a prošlog meseca je potvrdila da će biti objavljen 29. jula. Tada je otkrila i kaver fotografiju albuma na kojoj sedi na staklenom konju.

- Stvaranje albuma omogućilo mi je mesto za sanjarenje i pronalaženje bega tokom ovog strašnog vremena za svet. Omogućio mi je da se osećam slobodno i avanturistički nastrojeno, u vreme kada se malo toga događalo.

- Moja je namera bila da stvorim sigurno mesto, mesto bez osuđivanja. Mesto bez perfekcionizma i preteranog razmišljanja. Mesto za vrištanje, oslobađanje, osećaj slobode. Bilo je to prekrasno putovanje kroz istraživanje.

- Nadam se da ćete pronaći radost u ovoj muzici i osećati se jedinstveno, snažno i seksi kakvi i jeste - istakla je tom prilikom Bijonse.

Popularna pevačica govorila je da radi na abumu tokom intervjua za Harper‘s Bazaar, prošlog avgusta, kada je izjavila da je proces snimanja bio vrlo naporan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

 

- U studiju sam godinu i po dana. Nekada mi treba godinu dana da pretražim hiljade pesama  kako bih pronašla prave - rekla je.

Tada je potvrdila da i dalje voli da stvara muziku i da je srećna što radi na novom materijalu.

- Nakon 31 godine osećam se jednako uzbuđeno kao kada sam imala devet godina. Da, muzika dolazi - pričala je Bijonse.

Novi album Bijonse ima 16 novih pesama, a na njemu je sarađivala sa nekoliko izvođača, uključujući i njenog supruga, repera Džej Zija. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike