Jovana Jeremić podnela krivičnu prijavu protiv Belivukovog čoveka! Sa aerodroma pravo u MUP! (FOTO)

29.07.2022

11:01

1

Voditeljka je tokom jučerašnjeg dana dobila niz pretećih poruka zbog kojih je morala da reaguje

Jovana Jeremić podnela krivičnu prijavu protiv Belivukovog čoveka! Sa aerodroma pravo u MUP! (FOTO)
jovana_jeremic_29072022_0032 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Voditeljka Jovana Jeremić našla se u središtu medija zbog pretećih poruka koje dobija od nepoznatog muškarca koji se predstavlja kao čovek iz Belivukovih redova. 

Kako se situacija otrgla kontroli, a uznemiravanje ne prestaje, Jeremićeva je morala da prekine odmor, te je hitno doputovala u Beograd, pa sa aerodroma pravo otišla u policijsku stanicu kako bi podnela krivičnu prijavu protiv lica koje joj je slalo preteće poruke.

Prema pisanjima medija, Jovana je vidno uznemirena ušla u policijsku stanicu kako bi dala izjavu i preduzela sve potrebne korake kako bi zaštitila sebe i svoju porodicu.

Podsetimo, Jovana je tokom jučerašnjeg dana dobila preteće poruke od nepoznatog pošiljaoca koji se predstavlja kao Belivukov čovek, a sve zbog voditeljkinog verbalnog okršaja sa starletom Majom Marinković.

- Slušaj, Jovana, Tamara mi je dala tvoj broj, Đurićka. Sad ti se lepo javljam i upozoravam. Budeš li još jednom Maju Marinković uzela u usta, nikad više na televiziju nećeš izaći. Tamara moja Đurić je htela pakao da ti napravi, al' sam smirivao situaciju. Zadnji put upozorenje upućeno tebi, devojko, kraj - pisalo je u jednoj od poruka, a onda su usledile nove pretnje: 

Printscreen ,,Novo jutro"
Jovana Jeremić

 

- Ćutiš, fukso. Kažu iz MUP, pocepali prijavu i bacili. Opet kukaš. Čekaju te moji „tigrovi“, pred emisiju na Pinku. Sad ćemo te odučiti od mikrofona, zamenićeš ga ku*cem za ceo život. Jasno! Nema više televizije za tebe. Bolesnice jedna, šta si se istripovala da si bitna. Smeje ti se cela scena - stoji u jednoj od brojnih poruka upućenih Jeremićevoj.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike