Nikolija o preseljenju iz Srbije, porodici i braku: Volela bih da ostarim pored mora!

30.06.2022

17:14

0

Kada su saveti u pitanju, najčešće se okreće suprugu koji je, prema njenim rečima, daleko bolji od nje u tome, jer ona često pogreši

Nikolija o preseljenju iz Srbije, porodici i braku: Volela bih da ostarim pored mora!
Nikolija - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nikolija Jovanović je otvorila dušu pa progovorila o temama koje već izvesno vreme intrigiraju javnost. Osim o odnosu sa nevenčanim suprugom Reljom Popovićem, dotakla se i eventualnog preseljenja iz Srbije u Grčku, gde je jedno vreme već živela.

- Imam veoma napadnu energiju, napornu. Savetujem se sa Reljom. Relja daje dobre savete, bolje od mene, ja često grešim - počela je ona, piše „Blic", pa nastavila o tome kako joj je sve u Beogradu, pa za odlazak odavde još nije vreme.

Svakako, volela bi kada bi joj se pružila prilika da ostari pored mora.

- Ne bih mogla da se preselim, mogla bih da budem neko vreme, ali posao i porodica su mi vezani za Srbiju. Može i odande da se radi, ali sve je u Beogradu. Volela bih, pak, da ostarim pored mora - istakla je ona, koja ume po pola koncerta majke Vesne Zmijanac da provede u suzama.  

- Na koncertima moje majke pola plačem, pola plešem. Plačem, jer je to ta emocija, baš je neverovatna. Mnogo volim moju majku da slušam kako peva - naglasila je pevačica.

Kada je njena porodica u pitanju, ništa joj nije teško.

Nikolija Jovanović ATAImages/Antonio Ahel
 

- Ne mogu da kažem da je išta teško sa decom. Nekako mi ne ide da tako nešto kažem. Naravno da ima tu i neprospavanih noći i svašta nešto što nosi majčinstvo, ali je to veliki blagoslov, nadvlada sve ostalo. A plava kosa... Možda za jedno 20 godina... (smeh) Igrala sam se skoro, upropastila svoju divnu kosu, tako da me sigurno sad nećete viđati sa plavom bojom, jedino ako ne budem imala neku periku - zaključila je Nikolija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike