Aco Pejović sa 14 godina otišao u dom: Bio je oronuo i hladan, to je za mene mučan period

27.07.2022

08:34

1

Autor: Marija Mitić

Pevač se ne kaje što je zarad muzičkog obrazovanja morao da prođe kroz nimalo laku fazu

Aco Pejović sa 14 godina otišao u dom: Bio je oronuo i hladan, to je za mene mučan period
pejovic_17032018_00001 - Copyright ATAImages/M. M.

Iako potiče iz porodice u kojoj se niko ne bavi muzikom, roditelji Aca Pejovića brzo su primetili njegov talenat za muziku. Zbog toga su odlučili da ga upišu u muzičku školu, a kako su živeli u Prijepolju jedina opcija je bila da se on na neko vreme preseli u Podgoricu i tamo pohađa školu.

Pevač otkriva da mu nimalo nije bilo lako da sa 14 godina bude sam u drugom i velikom gradu, i to u domu za učenike gde je morao da se prilagodi uslovima života na koje nije navikao.

ATAImages/Antonio Ahel
Aco Pejović

- Imao sam 14 godina i to je za mene negde bio mučan periodu. Bio sam u đačkom domu koji je bio oronuo, hladan, sa sobama gde je bilo po šestoro, sedmoro ljudi i zajednička kupatila. Ali Bože moj, sve zbog muzike - prisetio se Pejović tog perioda, a potom i osećanja koja su ga obuzimala nakon odlaska iz porodičnog doma.

 - Nisam plakao ali su mi noći bile teške. U gradu si gde nikoga ne znaš, ali apsolutno nikoga. Stresno je bilo jer sam bio klinac. Treba da se snađeš, da izguraš tu priču zbog koje si došao - rekao je pevač.

U toku perioda školovanja, sreću i radost u pevaču budili su vikendi koje je provodio uz roditelje.

Mateja Stanisavljević/ATAImages
Aco Pejović

- Možda sam jednom mesečno uspevao da odem kući. Radovao sam se maminoj kuhinji, nisam mogao da nosim hranu u dom jer nije bilo mesta gde da je držim. Baš je bilo kao u vojsci. Sećam se da je majka nakon što me je posetila tamo jednom prilikom, otišla kući u suzama. Onda se posle deset dana otac pojavio i rekao: ”Moram da ti promenim dom. Majci se ne sviđa u kakvim uslovima živiš - ispričao je Aco u emisiji ”Iz profila”.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike