Sve tragedije Aca Pejovića: Ostao bez brata i majke, izgubio najboljeg prijatelja, a njegova smrt ga je dokrajčila

08.05.2022

06:45

0

Autor: Marija Mitić

Malo ko zna da se pevač od najranijeg detinjstva susretao sa nemilim i bolnim situacijama

Sve tragedije Aca Pejovića: Ostao bez brata i majke, izgubio najboljeg prijatelja, a njegova smrt ga je dokrajčila
toma_30_godina_30092021_0022 - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevač Aco Pejović može da se pohvali veoma uspešnom karijerom i stabilnom porodicom, međutim, mnogi ne znaju kroz kakve je sve nedaće prolazio.

Od najranijeg detinjstva pa do sada, život popularnog pevača obeležilo je nekoliko tragedija, među kojima je poslednja smrt oca.

Pevač je naime rođen u Prijepolju, a aktivno je počeo da se bavi muzikom sa samo četrnaest godina. Kada mu je bilo tek šest godina, nesreća je prvi put pokucala na vrata ove radničke porodice.

Naime, majka Aca Pejovića, Anđelka tada je izgubila jednog od sinova blizanaca koje je nosila. Tačnije, sin joj je preminuo kao beba, a Pejović je ranije opisao kakav šok je doživela njegova porodica kada se majčina trudnoća sa blizancima zakomplikovala.

ATAImages/ A.A.
Aco Pejović

- Moja majka je imala blizanačku trudnoću, ali nije uspela, zbog greške lekara, da na svet donese oba brata. Znam koliko je nama bilo teško i zato ne mogu da shvatim da neko svesno ubije svoju bebu. Posebno mi nisu jasni oni koji to rade kada saznaju da će dobiti ćerku. Biću malo grub, ali čovek koji se tako ponaša, za mene je klasičan idiot ili bolesnik. Kada bih se ja pitao, voleo bih da svaki čovek ima troje dece - izjavio je Aco ranije i dodao:

- Jedan brat mi je umro, a Radojica je rođen sa samo 1.400 grama. To je bio šok za sve, ali i za mene koji sam bio klinac. Prošlo je mnogo godina, ali jedna slika mi je ostala urezana u sećanje - kako otac izlazi uplakan iz bolnice. Bio sam dete i to me je mnogo pogodilo, da moj otac plače. Nikada neću zaboraviti očeve suze. Onda se pitam kako ljudi koji se odluče na abortus ne osećaju tu istu bol, kako se ne zapitaju kako bi im dete izgledalo, da li ikad zaplaču zbog te odluke - pričao je ranije pevač istakavši da često misli na brata kao i da mu redovno pali sveću.

ATAImages/ A.A.
Aco Pejović

- Ne pitam sebe šta bi bilo kada bi bilo, ali često uradim ono jedino što mogu da učinim za njega - zapalim mu sveću kada odem u crkvu. E, sad, ne znam da li je to u redu ili ne, pošto kažu da se onima koji nisu kršteni ne pali sveća, ali ja to radim. Duša je duša, pa čak i dok je plod u majčinoj utrobi. I treba ceniti svaki život i ne davati sebi za pravo da ga prekineš - zaključio je Pejović.

Druga nemila situacija koja se dogodila pevaču jeste kada mu se razbolela supruga. Ona je, naime, doživela moždani udar i bila je u vrlo teškom stanju, iz kojeg su bile male šanse da će se izvući. Pevač je tada na neko vreme obustavio svoju karijeru.

Čitava drama odigrala se 2015. godine. Biljana je danima bila u komi. Na svu sreću, ona nema trajnih posledica, ali je morala da promeni način života i ishrane. Pejović se od tada ne odvaja od svoje supruge, a nakon što je puštena na kućno lečenje, on se lično brinuo o njoj. Biljana se potpuno oporavila, te sada uživaju u porodičnoj idili.

Biljana i Aco Pejović ATAImages/M. M.
Aco Pejović sa suprugom Biljanom

 - Promenili smo način života od kad se desilo sve to sa Biljanom. Ranije nije želela da se pojavljuje u javnosti, nije je to zanimalo. Sada je počela da izlazi i ja sam joj rekao da treba da se pojavljuje svuda i da uživa. Pre to nikada nije radila, a sada češće izlazimo - govorio je o tome pevač.

 - Sada mi je jedino zdravlje važno. Zdravlje je na prvom mestu - objašnjavao je Aco koliko ga je porodična drama promenila i u drugom smeru usmerila njegove poglede na život. Pevač inače iz braka sa suprugom Biljanom ima tri ćerke Magdalenu, Mariju i Ivu.

Tokom pandemije koronavirusa, Aco je izgubio glavni oslonac u životu, svoju majku, ali i bliskog prijatelja i saradnika, estradnog menadžera Bora Lalevića.

 

 

Naime, 8. juna 2020. godine, Acova majka Anđelka, preminula je posle teške bolesti, a da stvar bude gora, pevač je u istoj godini izgubio i velikog prijatelja Bora koji je preminuo od posledica koronavirusa, i to samo mesec dana posle Anđelke.

- Ja sam prošlu godinu zaboravio i precrtao u svom životu. Sad sam skoro slavio rođendan i rekao sam da slavim onaj od prošle godine jer prošlu godinu ne računam. To je godina koja je apsolutno izbrisana iz mog sećanja i trudiću se da je zaboravim za sva vremena. Gubitak, to znaju oni koji su gubili najdraže, kao što sam ja majku i jednog od najboljih drugova, to su stvari koje svakog od nas čekaju. Nažalost, to je sve sastavni deo života - rekao je Pejović o ovim gubicima tada.

Aco Pejović posvetio je prerano preminulom prijatelju čak i jednu pesmu -  „Recite mi ko je ženi”, koju je objavio u junu 2021. godine.

– Veoma jaka i tužna emocija zbog Borovog odlaska ne jenjava, pa najmanje što sam mogao da učinim za njega jeste to da mu pesmom odam počast i pokažem da ga nikada neću zaboraviti. Jer, Bor je bio veliki deo mog života, tako će i ostati – rekao je Pejović za medije.

Pevaču je preminuo i otac Isidor, koji mu je bio jedini preostali oslonac, i to nedavno, 14. aprila.

Pevač je u poslednje vreme stalno bio uz oca, koji je bio veoma lošeg zdravstvenog stanja, te se zbog toga i slabije pojavljivao u javnosti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike