Osvanule nikad viđene fotografije Jelene Marjanović sa koleginicama: Lepa Brena, Jana, sa svima se pokojna pevačica družila (FOTO)

22.07.2022

18:50

0

Danas je njenom mužu presuđeno za njeno ubistvo

Osvanule nikad viđene fotografije Jelene Marjanović sa koleginicama: Lepa Brena, Jana, sa svima se pokojna pevačica družila (FOTO)
Jelena Marjanović (1) - Copyright Printscreen/Youtube/b92

Viši sud u Beogradu danas je presudio 40 godina zatvora Zoranu Marjanoviću kao kaznu za ubistvo njegove supruge Jelene Marjanović, rođene Krsmanović. 

Smrt pevačice nastupila je pre šest godina na nasipu u Borči, a do danas se spekulisalo o tome ko ju je ubio. Brojne njene kolege oglasile su se posle presude, a Nada Topčagić, Indira Aradinović Indi i Sandra Afrika samo su neke od njih koje su za 24sedam otkrile šta misle o onome što se danas dogodilo.

Međutim, one nisu bile jedine sa kojima se Jelena družila, što govore i fotografije koje su se danas pojavile. Na poznatom nalogu na Instagramu, gde se često mogu videti fotografije iz prošlosti poznatih, osvanule su dve na kojima je Jelena.

Na jednoj ona pozira sa Lepom Brenom, dok na drugoj uživa u piću sa Janom Todorović i Stojom. 

Jelena je mnogima bila draga, a predviđali su joj veliku karijeru. Nažalost, njen put je naglo prekinut. 

Zoran Marjanović je večeras sproveden u Centralni zatvor, a ono što je sigurno jeste da će njegovi advokati uložiti žalbu na presudu. Ukoliko Apelacioni sud preinači presudu, slučaj se opet vraća na suđenje. Međutim, ukoliko je potvrde, on će služiti kaznu od 40 godina za njeno ubistvo. Zoran i dalje tvrdi da nije ubio svoju suprugu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike