Dragana Katić nosila mušku frizuru: Isplivala fotografija stara 25 godina (FOTO)

13.07.2022

21:09

1

Tada je bila deo RTS-ovog jata, a u to vreme kratka frizura bila je potpuno in

Dragana Katić nosila mušku frizuru: Isplivala fotografija stara 25 godina (FOTO)
Dragana Katić - Copyright Instagram printscreen/dragana_katic

Voditeljku Draganu Katić uvek imate priliku da vidite tip top sređenu i doteranu, a s obzirom na to kakvim se poslom bavi, elegancija joj je srednje ime. 

Više od dve decenije je deo „Grand“ produkcije, a njeni obožavatelji kažu da ne stari i da cene baš to što teži jednostavnosti i što je ostala dosledna sebi. Voditeljka već duži niz godina nosi tamnu kosu do ramena, a ono čega se malo ko seća, jeste da je Dragana pre 25 godina imala mušku frizuru. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Dragana Katić

 

Danas posle više od dve decenije, voditeljka se prisetila lepih uspomena te je podelila naslovnicu „TV Revije“, kada je bila deo RTS-ovog jata, a u to vreme kratka frizura bila je potpuno in.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

 

Inače, voditeljka često ističe da je ponosna na svoje godine, a jednom prilikom otkrila je da ne voli laskanje i rečenicu „dobro izgledaš za svoje godine“.

- Ne mogu sad ovako javno reći šta zaista mislim o toj rečenici, bilo bi nepristojno, pa ću onda reći da mi je to neoriginalno. Kad te neko sretne, pa kaže: „Koliko imaš godina? Dobro izgledaš za svoje godine“, to mi je baš onako bljak, ne volim to - priznala je nedavno u emisiji „Grand news“ i dodala:

- Želim uvek da mi kažu da sam negovana i da sam doterana, a ne da li je to u skladu sa mojim godinama ili ne, već želim da budem u skladu sa onim kako se osećam i sa onim što sam radila u sebi i na sebi.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike