Htela je mužu da oprosti prevaru, pa se predomislila: Ivana Šašić i predala i potpisala papire za razvod!

22.05.2022

08:51

0

Najpre nije želela da joj pet godina braka baš „padne u vodu", međutim, trenutno se nada da će se proces rastave - brzo odviti

Htela je mužu da oprosti prevaru, pa se predomislila: Ivana Šašić i predala i potpisala papire za razvod!
Ivana Šašić - Copyright ATAImages/Milan Maricic

Pevačica Ivana Šašić saopštila je putem društvenih mreža da se razvodi posle pet godina braka jer joj je suprug, Bojan Simić, bio neveran. Nešto zatim, rešila je da njihovoj ljubavi ipak da drugu šansu, ne želeći da im sve te godine koje su proveli zajedno „tek jednostavno padnu u vodu".

Prema najnovijim informacijama, međutim, pevačica je i od toga odustala, pa predala i potpisala papire za razvod, u nadi da će sve brzo da se završi.

- Da, istina je, saznali ste pravu informaciju. Uspela sam napokon da dobijem svoju bitku. Sve ce biti brzo gotovo. Hvala vam na razumevanju - rekla je ona, prenose domaći mediji pisanje „Republike", dok je Ivana u svojoj ispovesti nešto ranije opisala kako se oseća, sigurna da ljubav i dalje među njima postoji.

Ivana Šašić i Bojan Simić ATAImages/ A.A.
 

- Sve što se desilo, desilo se. Ja Bojana neću da pljujem i neću o njemu ružno da pričam. On je još tu. Nalazimo načine da razgovaramo, da se pomirimo. Videćemo šta će biti. Nisam rekla „ne" i „nikad". Pogrešio jeste, greše mnogi, e sad da li je neko spreman da o tome priča i da prizna svoju grešku ili ćuti pa sakriva pod tepih... - govorila je ona, pa nastavila:

- Ja sam rekla šta je bilo i to je istina, a vreme će pokazati da li ćemo prebroditi to. Nisam neko ko krije, ja sam transparetna. Ima ljudi koji mnogo gore stvari rade pa ćute i svi misle da se to ne zna, a svi znamo. U meni je proradio bes kao u svakoj ženi, samo što ja imam herca pa kažem i ne krijem. On je svestan da je pogrešio. Ja nikada nisam rekla da ja njega ne volim. Ja to nikada neću reći. I nikada nisam rekla da on mene ne voli, jer znam da me voli. E, šta se u njegovoj glavi desilo, to on zna i on mora da živi sa tim, ne ja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike