Bivši mi je nedostajao samo finansijski! Kaja Ostojić o vaspitanju ćerke i momcima

25.07.2022

11:35

0

Pevačica ističe da joj sada treba muškarac koji nije sportista, a da može intelektualno da joj parira

Bivši mi je nedostajao samo finansijski! Kaja Ostojić o vaspitanju ćerke i momcima
Kaja - Copyright Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Pevačica Katarina Ostojić Kaja, imala je turbulentn emotivni život, dva puta se udavala, a zbog ljubavi se i odselila u inostranstvo. No, nijedan partner ipak nije bio onaj pravi životni partner. 

Nedavno je okončala vezu sa fudbalerom Mateom Pavlovićem, za koga se pisalo da je čovek njenog života, ali se ispostavilo da nije tako. Peavčica sada otkriva kako se oseća nakon raskida. 

Printscreen „Amidži šou"
Kaja Ostojić

 

- Trenutno mi jako prija to što sam sama i prelepo mi je. Svi su mi rekli da nikad bolje nisam izgledala. Skoro 12 godina nisam bila bez momka i nisam bila svesna kako to izgleda kada si sam. Sad ne moram nikome da polažem račune gde idem, sa kim idem, šta radim... Trenutno radim šta ja hoću i koliko hoću - rekla je Kaja.

Kajina ćerka, Nikolina, koju je dobila sa Nikolom Dragojlovićem, je mamina kopija, a pevačica ističe da je ponosna na svoju naslednicu koju je upisala na studije u Americi.  

Instagram printscreen/kaya_ostojic
Kaja Ostojić

 

- Nikolina više liči na oca, ali je od mene nasledila ono najbolje. Ponosna sam što je moja ćerka i imam puno poverenje u nju - kaže Kaja, i ističe da joj je bivši suprug Nikola nedostajao u periodu ćerkinog odrastanja, ali ne kao muškarac.

- Falio mi je tokom njenog odgajanja, najviše finansijski. Njoj je falila očinska figura, ali eto, uspele smo i bez njega.

Iako su sportisti njen tip momaka, ipak sada joj takav profil muškaraca ne odgovara. 

- Volim sportiste, jer fizički izgledaju top i nema ništa lepše od čoveka koji se bavi sportom i to profesionalno. S druge strane, sad mi treba neko ko može intelektualno da mi parira, a da nije iz te branše.

Instagram screenshot / kaya_ostojic
Kaja Ostojić

 

Kako se pisalo da je roditeljima kupila kuću za koju je iskeširala dva miliona evra, pevačica kaže da nisu sve informacije tačne. 

- Istina je da sam kupila kuću, ali ne roditeljima, kupila sam je sebi. Kuća je gotova, samo još da sredim dvorište i bazen. Naravno da nisam uložila dva miliona, jer da imam toliki novac, kuću bih kupila negde na francuskoj obali.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike