Marina Visković sa flasterima protiv bolova na nastupu: Ukočena sam već danima!

23.07.2022

21:09

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je istegla tetivu ali to je nije omelo u brojnim nastupima

Marina Visković sa flasterima protiv bolova na nastupu: Ukočena sam već danima!
Marina Visković - Copyright ATAImages/ A.A.

Marina Visković poslednjih meseci nastupa punom parom, a u tome je ne sprečavaju ni zdravstveni problemi koji su je zadesili. Pevačica je, naime, istegla tetivu zbog čega je čak i na nastupu morala da nosi trake protiv bolova na ramenu.

Kako je ispričala za Pink.rs, ona trenutno nije u mogućnosti da trenira kako zbog povrede tako i zbog stalnih putovanja i nastupa, a priznaje i da se zbog toga malo ugojila.

- Istegla sam tetivu i baš mi prija da nosim ove trake. Ruka mi je lagana, zaboravila sam da skinem trake, ali neće mi niko zameriti to. Uklopilo se u stajling - priča Marina koje je nekoliko dana bila ukočena, dok ni sama ne zna kako se povredila.

24sedam/M. G.
Marina Visković

- Ne znam iskreno. Jedva su me otkočili ova tri dana. Bila sam baš ukočena. Poslednjih dana sam dosta u avionu, sedim, imam neki udarni tempo. Trenutno ne treniram jer se dosta trošim u putu i na nastupu, pa ne stižem ni da treniram. Na nastupima dosta skačem, to je kao trening. Nažalost neću trenirati dva meseca. Ugojila sam se malo jer ne treniram, nemam redovan san i ishranu, ali to je zato što imam mnogo nastupa. Meni je drago zbog toga i svaki nastup je baš uspešan.

Viskovićeva je za kraj progovorila i o svom emotivnom statusu, istakavši da je još uvek slobodna.

- Nemam dečka, a i da ga nađem kad bi se viđali, jer mnogo radim. Osećam se sjajno jer radim i publika me voli i to je bitno. Kada nađem dečka neću ga pokazivati, jer nisam to ni ranije radila.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike