Marina Visković tvrdi da nikad ne bi rasturila brak, a sigurna je da njen muškarac drugu ne bi tražio: Samo lud mene može da prevari!

17.07.2022

08:42

0

Ona ističe i da nema ničeg lošeg u tome da joj momak plati putovanje

Marina Visković tvrdi da nikad ne bi rasturila brak, a sigurna je da njen muškarac drugu ne bi tražio: Samo lud mene može da prevari!
Marina Visković ATAImages/Antonio Ahel - Copyright Marina Visković ATAImages/Antonio Ahel

Marina Visković se uvek trudila da bude otvorena o svom životu, te da sa javnošću podeli mnoge detalje. Nekada ju je to možda koštalo, ali se ona trudila da to ostavi iza sebe.

Dok se mnoge njene koleginice snebivaju da pričaju o tome kako ih muškarci finansiraju, pevačica Marina Visković kaže da ne vidi problem u tome da joj momci s kojima je u dugoj vezi plaćaju skupa putovanja.

Ona je otkrila da na novac koji imaju njeni partneri gleda kao na zajednički, te i da je ne pogađaju komentari da su joj luksuzan život obezbedili drugi.

Antonio Ahel/ATAImages
Marina Visković

- Normalno je da mi momak plati putovanje ako je u mogućnosti. Ne znam zašto se ljudi čude tome. Nisam imala mnogo partnera, imala sam duge veze i na to gledam kao na brak. Nema u tim vezama ovo je moje, ovo je tvoje. Neću da se foliram, uvek pričam iskreno. Imala sam teške trenutke u životu, tada su mi pomagali prijatelji, a sada mnogo zarađujem. Kad imam, trošim, kad nemam, onda ne - kaže pevačica u emisiji "Ispovesti", pa se osvrće na komentare da je ranije redovno rasturala veze zauzetim muškarcima:

- Nikada nisam nikome rasturala brak. Neko sam ko mnogo poštuje porodicu, zaslužujem mladog i slobodnog dečka da s njim sve gradim. Nikada me nisu privlačili zauzeti, naravno, nisam savršena, ali da baš idem dotle, nikada. Ne bih volela nikada da imam treću osobu u vezi. Nikada nisam proveravala dečku mobilni. Nikada nisam virila da vidim da li me vara, nisam kopala po porukama da vidim s kim se dopisuje. Poštujem tuđu intimu i želim da poštuju drugi moju. U telefonu imam svašta, od poruka i s prijateljima i s porodicom. Ne mora momak da zna sve.

Antonio Ahel/ATAImages
Marina Visković

Viskovićeva kaže da je partner sigurno nikada nije prevario.

- Mene može da prevari samo lud čovek! Neko ko ima dijagnozu i ko je zreo za lečenje. Preko prevare ne bih prešla, ali ako bi ljubav bila mnogo jaka, možda i da - zaključuje pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike