„Za takvog sam čoveka udata!" Goca Tržan otvorila dušu kao nikada pre: Ovo je razlog zašto mi starenje ne pada teško! (FOTO)

23.07.2022

10:58

0

Pevačica već dugi niz godina uživa u braku s Rašom Novakovićem, koji je najpre njen najbolji prijatelj, a zatim i izabranik

„Za takvog sam čoveka udata!" Goca Tržan otvorila dušu kao nikada pre: Ovo je razlog zašto mi starenje ne pada teško! (FOTO)
Copyright Goca Tržan i Raša Novaković Antonio Ahel/ATAImages

Goca Tržan nikada nije krila koliko joj je lepo s Rašom Novakovićem. Pevačica već dugi niz godina uživa u braku i par svakako važi za jedan od najstabilnijih s estrade.

Međutim, u jednoj od najnovijih objava s društvene mreže Instagram, Goca je otkrila pravi ključ njihove dugovečnosti, kao i razlog zašto joj starenje ne pada teško.

On je čovek kom se radujem!

- Jeste li primetili koliko vam je u društvu nekih ljudi prijatno, sve se čini da ide lakše, atmosfera uvek pozitivna, češće se smejete, uvek ste odmorni, radujete se danu koji ćete provesti u njihovoj blizini, uživate u boji njihovog glasa... A niste u njih zaljubljeni ili sa njima u vezi? - upitala je prvo bila Tržanova sve one koji je prate na pomenutoj mreži.

- E, pa, verujte mi da pored jedne takve osobe želite i da starite i da se budite i da vam baš on poljubi usne pred spavanje. Ja sam udata za svog najboljeg prijatelja i za čoveka kome se radujem. Zato mi je lako da starim. Jer znam da je radost ono što me čeka svaki dan - zaključila je ona, pa pokrenula pravu lavinu komentara.

Među njima je bio i Rašin - istakao je kako je voli najviše na svetu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike