Procvetala otkako se otarasila Ivana: Komšije razvezale jezik o Goci Tržan, evo kakva je kada je kamere ne snimaju

05.06.2022

12:38

0

Pevačica i njen suprug su se pre izvesnog vremena preselili u Rakovicu

Procvetala otkako se otarasila Ivana: Komšije razvezale jezik o Goci Tržan, evo kakva je kada je kamere ne snimaju
ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Goca Tržan i bubnjar Raša Novaković zajedno su već 11 godina, a njihove komšije ističu da su zaljubljeni kao prvog dana.

Kako kažu, nemaju ružnu reč da kažu ni za jednog od njih dvoje.

– Divne komšije, mnogo su ljubazni oboje i Lena je jedno vaspitano dete. Za razliku od njenih vršnjaka, i ponaša se, pristojno oblači, a nije ni čudo pored takva dva roditelja koja drže do pravih vrednosti. Jedva čekamo da dobiju dete! Nećete naići na osobu koja će vam reći nešto ružno za nju i njenu porodicu, to je jedina prava istina. Drago mi je da se spasla od onog Ivana Marinkovića, bar je iz tog braka dobila najveći poklon. Tužno je što taj čovek ne želi nikakav kontakt sa svojom ćerkom, al sreća pa dete ne pati za njim. Biološki otac ne znači nužno roditelj, njen pravi tata jeste Raša uz kojeg je odrasla i koji se brine o njoj – rekla je jedna komšinica.

Antonio Ahel/ATAImages
 

– Drago nam je što nisu odustali od vantelesne oplodnje, iako je prošlo toliko vremena. Njih dvoje su toliko divni zajedno, da je greota da nemaju zajedničko dete. Raša obožava Lenu i ona njega, to se da primetiti, a i pročitamo to i u Gocinim intervjuima. Ne sumnjamo da bi bio sjajan otac, spreman je za tu ulogu – nadovezao se bračni par za domaće medije, pa nastavio:

– Goca je procvetala uz Rašu, njih dvoje su zaljubljeni do ušiju kao da su juče počeli da zabavljaju. Vidi se na čoveku kakvom energijom zrači, a ona je druga osoba otkako više nije u braku sa Ivanom. Taj čovek ne zaslužuje ni takvu ženu, ni dete, treba da ga je stid. Drago mi je što je ona pronašla sreću kraj Raše jer je takav muškarac bio potreban njoj i Leni.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Goca ume da ostavi stav nadmene i prepotentne, ali njene komšije kažu da je suprotnost potpuna kada je kamere ne snimaju.

– Svi koji me pitaju za nju ne mogu da veruju da je potpuno drugačija od onoga kako se prikazuje na televiziji. Uvek je nasmejana i prijatna, daleko od toga da je prepotentna, vidi se da žena ima svoj stav, ali ne i da gleda ljude ispod oka jer je poznata ličnost. Svaki put mi ulepša dan osmehom i srdačnim pozdravom, kao i njena ćerka Lena i muž Raša – rekao je stariji gospodin iz ulice.

Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages
 

Otkada je progovorila u javnosti o vantelesnoj oplodnji, Goca je dala temu i komšinicama u kraju.

- Često je zaustave žene koje prolaze kroz istu pa pitaju za savet. Sa druge strane babe iz kraja je zaustave pa savetuju šta treba da radi, gde da ide... Ma luda kuća. Ali ona ih sasluša, nasmeju je ako ništa drugo. Ja da sam na njenom mestu, često bih pobegla da ne slušam to - zaključuje komšinica.

Bonus video:

24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti