Goca Tržan je savremena mama, ali Lena i ona se u jednom ne slažu: Prevrtala je očima na sve što sam predložila

23.06.2022

23:35

0

Pevačica i njena naslednica su se jedva dogovorile

Goca Tržan je savremena mama, ali Lena i ona se u jednom ne slažu: Prevrtala je očima na sve što sam predložila
ATAImages/ Antonio Ahel

Goca Tržan je oduvek isticala koliko joj je važno da sa ćerkom Lenom ima otvoren odnos, te da uvek mogu jedna na drugu da se oslone. 

Iako se u većini stvari slažu, kada je odabir garderobe u pitanju, tu nastaje problem. Tako su se nedavno jedva složile oko toga šta Lena treba da nosi na maturi.

24sedam/M.G.
Goca Tržan

- Ja sve što sam joj predložila, ona je prevrtala očima i rekla: "Ne dolazi u obzir", međutim onda smo našli nešto što se dopada i meni i njoj. Mislim da joj je važno moje mišljenje, ali je u tim godinama kad se malo opire potpuno instinktivno, prirodno, biološki i normalno... - priznala je Goca.

Kada je u pitanju vaspitanje njene ćerke, pevačica smatra da je uspela da je izvede na pravi put, a sve uz pomoć svog muža Raše.

- Mislim da svako od nas ko ima decu treba da zna da se dete vaspitava od prvog dana i da već negde do dvanaeste, trinaeste godine šta ste uradili, uradili ste, posle toga se samo na dobrom temelju gradi nešto. Tako da smo se moj muž i ja potrudili da Lena do trinaeste godine bude lepo vaspitana, da bude socijalno inteligentna, pristojna, da poštuje autoritete, ali takođe i da bude svoja, da poštuje sebe i da ume da se bori za sebe, mislim da je to jako važno - tvrdi pevačica.

Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages
Goca Tržan i Raša Novaković

Goca sebe smatra savremenom mamom, te tako Lenino društvo voli da ćaska sa pevačicom kada se okupe, a čak joj traže i savete.

- Deli sve sa mnom, meni je to mnogo važno, najluđe je što klinci misle da mi u ovim godinama baš ništa ne znamo i da mogu da nas fortaju kako oni hoće. Ja je puštam da misli da me ona vrti i onda ima dovoljno poverenja u mene da mi kaže ono što joj se dešava i da me pita za savet - ispričala je Goca u emisiji "Grand news", pa dodala:

Antonio Ahel/ATAImages
Goca Tržan

- Njene drugarice me pitaju za savet i njeno društvo najviše na svetu voli kod nas da bleji. Ja kad dođem kući ona me tera da idem, a deca me zovu da ostanem sa njima i onda je tu stalno sukob interesa. Njeni drugari obožavaju sa mnom da provode vreme, jer ja nisam klasična keva, malo sam otvorenija, savremenija, možda umem malo bolje da ih razumem nego njihovi roditelji.

Bonus video:

24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti