Riki Martin prvi put o nećaku koji ga je optužio za zlostavljanje: Želim da nikog više ovako ne povredi

22.07.2022

17:36

0

Pevač nije smeo da se oglašava sve dok se pravni proces ne završi

Riki Martin prvi put o nećaku koji ga je optužio za zlostavljanje: Želim da nikog više ovako ne povredi
profimedia-0694667919 - Copyright Profimedia

Pop zvezda Riki Martin suočio se sa optužbama da je zlostavljao svog nećaka Denisa Jadiela Sančeza (21) sa kojim je, navodno, bio u vezi sedam meseci. Pošto su juče sve optužbe povučene, pevač je rešio da se oglasi.

Kako je istakao, njemu dve nedelje nije bilo dozvoljeno da bilo šta kaže.

- Nije mi bilo dozvoljeno da se branim zato što sam pratio protokol zakona. To me je obavezalo da ne govorim sve dok se ne nađem pred sudijom. Hvala Bogu da je dokazano da su tvrdnje bile lažne, ali ja ću vam reći istinu - rekao je Riki, pa nastavio:

- Bilo je veoma bolno. Užasno za mene, moju porodicu, prijatelje, ne želim niko da ovo doživi.

Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP
Riki Martin

On se potom obratio i osobi koja je sve ovo započela - sinu njegove polusestre.

- Osobi koja je iznela ove nebuloze, želim mu sve najbolje. Želim mu da nađe pomoć koja mu je potrebna da bi mogao da počne novi život ispunjen ljubavlju, istinom i radošću. I da više nikoga ovako ne povredi - zaključio je pevač.

Podsetimo, početkom jula objavljeno je u stranim medijima da je protiv Rikija podneta zabrana prilaska, ali se u tom trenutku nije znalo ko ju je podneo. 

Nedugo potom je njegov brat Erik Martin otkrio da je u pitanju njihov nećak Denis Jadiela Sančez, koji ima 21 godinu. Kako se navodilo, Riki i on su bili u sedmomesečnoj vezi, te da su navodno početkom maja raskinuli.

Profimedia
Riki Martin

Denis je tražio zabranu prilaska protiv Rikija, te ga optužio za zlostavljanje i incest, ali i tvrdio da ga je pevač uhodio jer nije mogao da podnese to što nisu zajedno.

Međutim, na jučerašnjem saslušanju, zabrana prilaska nije produžena od strane sudije, dok je tužilac, odnosno Rikijev nećak, rekao da povlači sve tužbe i da je to njegova odluka, na koju niko nije uticao, te je tako ceo slučaj odbačen. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike